НЛО „паркира“ до офиса на НАСА (видео)

Един от онлайн-ловците на НЛО е открил с помощта на Google Earth летяща чиния, “ паркирана“ на територията на Jet Propulsion Laboratory на НАСА в Пасадена, Калифорния. Уфолозите спорят какво крият учените от космическата агенция, съобщава Sun.

На публикуваните по-долу кадри от екранни снимки на Google Maps, на една от тях  може да се види нещо, което прилича на летяща чиния. Странният обект се намира на път, водещ към лабораторията на НАСА.

„Те играят ли си с нас или какво? НАСА си позволява да държи НЛО в двора си. Това е немислимо!“ – отбелязва авторът на клипа.

Впрочем, някои експерти смятат, че опасенията отна  интернет- потребителя са преувеличени.

„За служителите на НАСА е безполезно да спорят с конспиролози, защото в техните разсъждения няма логика – те хем казват, че американците не са летели нито на Луната, нито на Марс, а в същото време обвиняват космическата агенция в контакт с извънземни,“ – казва уфологът Найджъл Уотсън ,

„Едва ли това, което виждаме във видеото, наистина е НЛО. По-скоро, това е просто сграда или превозно средство, което прилича на летяща чиния. Помислете си само: защо НАСА държи този обект така открито?“ – пита Уотсън.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *