Смразяващо: Високо над облаците бродят призраци

Или поне така се е сторило на тийнейджър, който летял със самолет от Варшава до Лондон на 15 февруари тази година. В един момент той забелязал с ъгъла на окото си, че зад илюминатора се случва нещо неразбираемо.

Вглеждайки се внимателно,  младият пътник    забелязал, че сред облаците „бродят“ някакви призрачни фигури. Отначало той си помислил, че това е  торнадо, но това някак си не приличало особено на този природен феномен, а  призраците се държали много по-прилично от всякакво  торнадо.

Момчето се взряло още по-внимателно в това странно небесно явление – и му се сторило, че вижда четири човешки фигури – две големи и две малко по-малки. Освен това единият призрак имал нещо като криле.

„Побързах да заснема със смартфона си този уникален небесен феномен, пише авторът на снимката (снимката по-късно попадна в  Световната мрежа MUFON), защото никога през живота си не съм виждал подобно нещо. А  и останалите пътници самолета, на които казах за призраците в облаците, също изпаднаха в недоумение – какво е това?

Тийнейджърът показал снимката на брат си и родителите си, които отказали да повярват, че такова нещо е възможно да се види в небето. След това момчето решило да изпрати снимката в знаменитата организация за  НЛО.

Експертите  засега се въздържат от коментари …

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *