Бергер: IT – милионерите имат договор с извънземните

Изобретателите в сферата на информационните и комуникационни технологии, имат тайно  споразумение с представителите на извънземна  цивилизация. Това бе съобщено от американски експерт в областта на уфологията, който иска по очевидни причини,   да остане анонимен. Нека да го наречем условно – Бергер.

Според думите на Бергер, който твърди, че  отдавна се занимава  в изучаването на този научен проблем,  от петдесетте години на миналия век (а дори и много по-рано) научно-техническият  прогрес на Земята се развива по път,  начертан само от извънземните.

„Зелените  човечета“ си избират определени ярки личности и им  предават футуристични електронни и дигитални технологии, до  които човечеството не би стигнало и след  много векове. Според специалиста, всички наши компютри, смартфони и електрически автомобили са ни дадени от гости от други паралелни светове и галактики. Ако не бяха извънзeмните, ние все още щяхме да се возим в  конски каруци и да си общуваме,   в най-добрия случай,  чрез телеграфен кабел.

Оказва се, че Бил Гейтс, Стив Джобс, Марк Зукърбърг и други жители на  Силициевата долина нищо в живота си не са изобретили? Може би. Но няма и как да бъдат наречени глупави хора и Бергер се съгласява с това, че извънземните подбират най-талантливите хора.

При това Бергер съобщава, че IT- милионерите, които са марионетки на по-висш интелект, са добре запознати (дори и заради таланта си), че извънземните не просто така ни развиват в технологичен план. Очевидно е, че те имат някаква определена цел, която  едва ли може да се нарече хуманна, тъй като противоречи на идеята за свободния избор.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *