Марин Льо Пен обещава да унищожи „Новия Световен Ред“

Водещият кандидат за президент във Франция, Марин Льо Пен,  обеща да „унищожи Новия Световен Ред“, когато бъде  избрана за президент на Франция. Тя предупреди европейския елит, че „ще разбие техните корумпирани, користни институции със собствените си ръце, ако  застане на  президентския пост“, според http://yournewswire.com.

„Хората се изказаха  и тяхното послание е ясно: С  Новия световен ред е свършено“, – каза Марин Льо Пен по време на посещение на група звезди от  шоу бизнеса в седалището на партията и  в Париж.

„Елитът   се крие зад пропагандата, подхранвана от медийните институции, взема неразбираеми  решения в Брюксел и кара  гражданите, които се противопоставят на това безумие, да мълчат. Когато стана президент, ще се вдигне  такава приливна вълна на отвращение към елита, каквато никога не е имало преди това“.

Тези думи предизвикаха  спонтанните аплодисменти на присъстващите.

В скорошно интервю за Би Би Си, Марин Льо Пен твърдо защити  мнението си, говорейки с  враждебния интервюиращ и представи визията си за възстановяване на суверенитета на Франция.

„Когато аз съм бъда избрана  за президент, ще отида в Европейския съюз и ще  кажа, че искам да  върна четирите части на суверенитета.

Законодателен суверенитет: нашите закони са по-важни от директивите на ЕС.

Териториален суверенитет: ние решаваме  кой да идва и да остава в нашата страна, ние искаме граници.

На трето място:  икономически и банков суверенитет –  Имам правото да  насърчавам икономическия патриотизъм, ако пожелая това.

И, разбира се, монетарен суверенитет. „

Ако Европейският съюз  отхвърли исканията на Льо Пен, тя казва, че ще обяви  на френския народ, че няма друг избор, освен да напусне  тираничната  свръхдържава.

Марин Льо Пен, която се увлича от  конна езда и развъждане на зелени дървесни жаби, счита, че европейски  държави на целия континент – в това число Франция, Холандия, Дания, Италия и Унгария – ще последват стъпките на Обединеното кралство и ще отхвърлят Европейския съюз. Това ще се случи  много преди ЕС да бъде пратен на бунището като неуспял проект, както това  се случи с  комунистическия СССР.

„Случва се  нещо фундаментално: завръщането на нациите, суверенните държави, границите. Хората вече искат да бъдат отговорни за собствената си съдба. Дълго време им пречиха  да правят това“- каза Льо Пен.

Със съкращения от http://yournewswire.com

Related Posts

One thought on “Марин Льо Пен обещава да унищожи „Новия Световен Ред“

  1. Това ще се случи много преди ЕС да бъде пратен на бунището като неуспял проект, както това се случи с комунистическия СССР.tovaq izrechenie da si go slojat v mozaka za prerabotka goliama nizost

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *