„Мъжете в черно“ издирват откривателите на мъртвия хуманоид и статуята на епископ от Марс

Известният шотландски уфолог и виртуален археолог под псевдонима Streetcap1 направи на снимки на  Червената планета още едно удивително откритие.

Изследователят, който условно се нарича Джордж Греъм,  твърди, че е открил на Марс мъртъв хуманоид. Предполагаемото тяло на представителя на извънземна цивилизация  лежи на  скалите по корем.  Според експерта, пришълците най-вероятно  случайно са  оставили своя умрял събрат, защото не са били в състояние да приберат тялото му.

Мнозина  смятат, че това наистина е загинал извънземен. На  „трупа“ много ясно се открояват  глава, торс и крайници. Скептично настроените коментатори твърдят, че това е просто купчина камъни, които случайно са се подредили така, а трупът е илюзия.

С шотландеца  дори се свързали някакви  „изобличители на мистерии“, за да говорят с него на живо и да обсъдят това, а  и много други негови открития. Но в крайна сметка Греъм разбрал, че това не са  журналисти, а   истински „Мъже в черно“, от които   винаги го е било страх, криейки  името си, местоживеене и дори професия.

  подозрително, и аз, разбира се, без колебание отказах и  прекратих разговора. „

Уфологът скоро разбрал, че подобни „разобличители“ контактуват  с много от колегите му и 

Maрсианската научна лаборатория  „Curiositi“ e направила снимката  на загадъчната каменна статуя. Според уфолога, тази скулптура много прилича на човек, а именно – на епископ в дълга роба и с католическата митра на главата.

Според него, непознатите му  изпратили  писмо с  почти ултимативен  тон и не  много удачно  се представили за  скептици. Веднага му станало  ясно, че искат да го открият, а не да  говорят за неговите изследвания, тъй като разговор може да се води и  чрез интернет.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *