Мегън Лайкър: „Четири години извънземните ме използваха като машина за производство на деца“

През май 2001 г. Мегън Лайкър се омъжва за  Aндрю  Майер, с когото учи в колежа. Естествено било младите хора да искат да имат деца, но младата жена все не  можела да  забременее. Двойката се обърнала към лекари, които предложили на жената да се подложи на пълно медицинско изследване. И  ето какво установили.

Изведнъж тя осъзнала, че мистериозните и похитителите не са човешки същества.

Съществата  започнали да и правят нещо като медицински преглед, след което момичето било поставено в „клетка“ – малка стая, не повече от три квадратни метра, с прозрачни стени, под и таван. Вдясно и вляво от нея, както и отгоре  и от долу имало абсолютно същите клетки, в които имало и други пленници.

Около две седмици по-късно коремът и започнал да се увеличава, а само след  няколко месеца Мегън родила първото си дете. След като бебето се родило, то веднага и било отнето. Но Мегън все пак успяла да види очите на  детето си, според нея бебета хибриди приличали на обикновени  земни бебета, но имали огромни очи.

военна  служба.

В архивите на  Министерството на отбраната казали на момичето, че тя никога не е била регистрирана като военен служител при тях. Уфолозите смятат, че спомените за военна служба са били изкуствено въведени в паметта на Мегън, за да подменят спомените за времето, прекарано в  базата на извънземните.

Related Posts

One thought on “Мегън Лайкър: „Четири години извънземните ме използваха като машина за производство на деца“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *