Стивън Басет: Извънземните хибридни същества отдавна са сред нас

В продължение на много години той  се бори  за разсекретяването на  автентични  правителствени документи, свързани с проблема с НЛО и правителствените контакти с други цивилизации – това е  американският физик и уфолог Стивън Басет, който е  изпълнителен директор на правозащитната   организация Paradigm Research Group (PRG). Той смята, че рано или късно правителствата на страните, които крият от своите народи истината, ще им се наложи да потвърдят  факта, че на нашата планета отдавна има и други цивилизации.

  самият се  посветих на тази тема от 1998 г. насам, и  свидетелствам, че дори и под земята има извънземни. И това понякога завършва трагично.

е нещо като тайни контакти между извънземните и отделни физически лица. Затова възниква въпросът: ако извънземните са по-напреднали, отколкото хората, тогава защо те трябва да сключват с  нашето правителство някакви споразумения?

Много удобно е  да се водят хората за носа, а след това да се казва, че тези, които са сключили споразумения с извънземните, са мъртви. Като пример, Айзенхауер. Това е в противоречие с логиката. Сделка, за която се казва, че предполагаемите извънземни технологии са получени от правителството на САЩ, в замяна на тяхното разрешение за използване на човешки биоматериал. Аз не бих се изненадал ако науча след разкриването на информацията, че никакви споразумения между извънземните и правителствата на Земята не е имало. „

 рептилите техните „сиви“ слуги открито да безчинстват с  човечеството. И,  е възможно, че именно тези две „външни сили“ вече  хиляди години тихо да се опитват да оказват влияние върху развитието на човечеството с напълно  противоположни цели и задачи.

Related Posts

One thought on “Стивън Басет: Извънземните хибридни същества отдавна са сред нас

  1. Целта на холивудските филми с „лошите“ извънземни е да всее страх(нещо , с което някои се хранят) в населението. И една друга цел– те ще изфабрикуват едно фалшиво нападение, ще дойдат и ще кажат- елате при нас, ние сме добрите. За това много внимавайте за избора си. Поинтересувайте се на коя цивилизация, как изглеждат корабите. Това ще са последните им опити да ни задържат като роби. Ние нямаме нужда да ходим никъде. На Земята ще става все по хубаво!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *