Учени откриха къде отива душата на починалия човек

Изследователите започнали да изследват човешката душа още през 1996 г., но едва сега стигнали до разгадаването на този феномен. Религиозната теория, че душата на починалия попада или в рая, или в ада, не е вярна.

 

Това означава, че няма рай и ад, но в нашата Вселена има общо хранилище, където живее информацията на всички мъртви хора. Самата смърт учените определят като нещо подобно на дълбок сън. Това означава, че всъщност смърт няма.

Related Posts

One thought on “Учени откриха къде отива душата на починалия човек

  1. Тези учени как са установили къде точно се намира душата и каква е тази вселена? Хипотези и догадки… Забравяме началото и същественото, че сме временно на земята. Всичко свързано със земята е раждане и смърт. Като се започне от растенията, животните та и човека в това число. Вместо да правите догадки на неща които ги е имало, има и ще ги има – по добре напомняйте на хората, че с вяра всичко се постига. Блаженни са вярващите. Търси и ще намериш. Почукай и ще ти се отвори. Признат грях е по-малко грях. Всички тези дребни истини които ни правят хора са по-важни от това къде и как отиваш след смъртта. Задайте си въпроса какво направих докато бях на земята и може би ще си отговорите и за смъртта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *