Извънземен флот е заснет до спътника на Юпитер – Европа (видео)

Уфолог от Великобритания твърди, че е заснел на видео мистериозни НЛО, близо до сателита на Юпитер -Европа, който е шестият по големина спътник в Слънчевата система.

Според уфолога, изображенията на този космически кораб са  доказателство за съществуването на извънземни в тези области на космоса, където човечеството все още не е в състояние да стигне.

Публикуваното от екипа на «Secure Team» видео, е направено с фотоапарат Canon 650D 7D с телескопичен обектив с фокусно разстояние от 300 мм. Авторът на видеото- британският уфолог Louis Reed бил толкова впечатлен от откритието си, че изпратил видеото на експерти.

След като експертите увеличили изображението, на което космическия кораб се доближава до луната на Юпитер – Европа, те изразили становището, че това може да бъде или един гигантски космически кораб, или флот от НЛО, който се разгръща в космическото пространство.

Екипът на «Secure Team» вярва, че на Юпитер – планета, състояща се от газ и лед, има живот. Те вярват, че в „подводният свят“ на тази планета има множество форми на живот.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *