Памела Андерсън се обясни в любов на Джулиан Асанж

Американската актриса, манекенка  и защитник на правата на животните,  Памела Андерсън,  призна в блога си, че изпитва силни чувства към основателя на Уикилийкс, Джулиан Асандж, когото описва като „най-известния бежанец на нашето време“ и един от любимите и  хора по принцип.

На личната си страница 49-годишната звезда публикува свободен стих, в който са изброени въпросите, които я вълнуват, включително и съдбата на Асандж.

„Джулиан е  човек с невероятна съпричастност […] Джулиан се опитва да направи света свободен,  като му дава знания. Това е борба на  романтик, и аз го обичам заради  това. Той е най-силният, но сега  живее в нездравословни , унизителни и нечовешки условия „- казва звездата.

„Пиша книгата „Чувствената революция“, в която ще се засегна   всичко това“ – под „това“ актрисата и модел разбира правата на жените, стремежите на младежите, Доналд Тръмп, и, разбира се, Джулиан Асанж“.

„Знам, че е естествено и лесно   някой да бъде обвиняван: дали  Джулиан, дали  Русия“ – добавя тя  в поста си, твърдейки, че САЩ го преследват, защото той е разобличил „американски тайни.“

Звездата се  притеснява, че Швеция ще настоява за екстрадицията на 45-годишния Асандж в Съединените щати. Тя настоява Стокхолм да „започне да мисли прогресивно“, а не да се  води по  Вашингтон, както правят много страни, пише днес Би Би Си.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *