Потресаващо доказателство за контактите на маите с извънземни цивилизации е открито в Мексико (видео)

В Мексико е намерена мистериозна статуетка, принадлежаща на древната цивилизация на маите. Интересна подробност – „извънземен хуманоид“ държи човешка глава.

Статуята се състои от змия, която, както се вижда, обвива фигурата на малък извънземен хуманоид, който държи човешка глава.

Директорът на музея Xiutetelco-Puebla, Мексико, Рафаел Юлиян Монтиелe, е направил откритието на важния детайл от археологическата находка, принадлежаща на древната култура на маите, които са живели в областта в 400 г. пр. Христа.

„Статуята се състои от змия, която обвива фигурата на малък „извънземен хуманоид“, изобразен в профил, държащ човешка глава. Обърнете внимание на странната глава и овалните очите на статуята“, казва Монтиеле.

Мистериозната находка се състои от четири минерала – обсидиан, тюркоаз, нефрит и раковина.

Експертите все още не са стигнали до извода, че какво точно представлява древната скулптура на маите.

Това породи няколко теории сред тези, които са имали възможност да видят този невероятен артефакт лично.

Някои експерти не се съмняват, че това е класическият „сив“ извънземен, който държи човешка глава, а други добавят, че змията може да символизира древно „рептилско божество.“

Но всички са съгласни за едно нещо, тази древна статуя ясно изобразява сив извънземен, с издължената глава и овални очи.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *