Гигантски извънземен космически кораб е открит в снеговете на Антарктида (видео)

Разглеждайки сателитните снимки на антарктическите територии, тагилският радиолюбител Валентин Дегтярев е открил наистина фантастичен обект – той, както пише ura.news, е успял да открие в ледовете на остров Еклунд извънземен космически кораб.

Той може да бъде видян на следните координати -73°13’55.09 и 71°57’12.98, като на пръв поглед може да ви се стори, че е някаква голяма скала, но не е. Дегтярев уверява, че това е голям космически кораб, който е катастрофирал.

„Огромният извънземен космически кораб се е разбил на територията на Антарктида и завинаги  е  останал на това място, в очакване да бъде открит от хората. Затова трябва незабавно да се организира експедиция до космическия кораб- вътре в него, навярно се крият невероятни технологии,“ – казва радиолюбителят. Който, между другото, дори е направил клип с откритието си – гледайте видеото по-долу.

Откакто Валентин открива  космическия кораб, той загубва съня си – понякога скача през нощта и мърмори нещо, опитвайки се да разбере величието на своето откритие. Във вътрешността на космическия кораб, според него, се намират отговорите на всички въпроси на човечеството по отношение на нашата Вселена. Може би има дори там и извънземни, които чакат спасители.

Related Posts

One thought on “Гигантски извънземен космически кораб е открит в снеговете на Антарктида (видео)

  1. Къде пък видяхтe че е кораб, пък на всичкото отгоре и извънземен?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *