Конспирации: Извънземни нанороботи са демонтирали 12-спиралните ДНК на праисторическите гиганти (видео)

На малцина е известно, че преди Потопа на Земята са живеели гиганти. Има много доказателства: намирани са книги и карти с огромни размери. Сгради  със старинна архитектура, които  са с  високи тавани и високи врати, специално пригодени за хора много по-високи, отколкото сме ние.

По-късни гигантите, които са имали много неизвестни за нас  таланти и технологии, изчезват, и се появяваме ние – ниски, обикновени хора с невисок интелект.

Как са могли гигантите да се преродят в ниски хора? Предполага се, че по този модел:

 

Видеото показва как наноробот ремонтира ДНК:

Резюме на видеото:
Един дефектен ген може да доведе до сериозно генетично заболяване. На дългата нишка на ДНК с различен цвят е маркиран участък с увреден геном. Нанотехнологиите могат да решат

ДНК с две спирали

ДНК с 12 спирали

 

Очевидно може. Имаме технологии. Същите наноботи, които в големи количества се пускат в промишлеността.

Наноробот, изготвен с 3D печат:

Целта на тези роботи: да добавят липсващите фрагменти в двуспиралната ДНК на съвременния човек за да си възстанови своята 12-спирална структура.

 

Изглежда, че имайки такива чудодейни нанороботи, човечеството вече може да забрави за много болести, но това не е така, напротив, броят на раковите заболявания и генетични такива, се е увеличил драстично. Значи нанороботите в момента не се използват за лечение.

Да се ​​надяваме, че те в организмите ни ще изпълняват съзидателна възстановителна дейност, която ще се усети едва след активирането на реконструираните 12-спирални ДНК.

Да се надяваме, но няма как да се надяваме,  като виждаме какво се случва в цял свят…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.