Мистерия: Изчезналият в Бермудския триъгълник самолет е намерен, но без пътниците

Бреговата охрана на САЩ е намерила останките на изчезналия по-рано в Бермудския триъгълник частен самолет. При това телата на всички пътници са изчезнали.

Инцидентът с този самолет стана на 16 май. Пилотът съобщил за излитане от Пуерто Рико на местните диспечери, но след няколко часа връзката със самолета прекъсва. Всички намиращи се на борда хора са изчезнали.

На борда са били четирима човека: генералният директор на Skylight Group Дженифър  Блумин, двете й  деца и пилотът на частния самолет.

Ще припомним, че Бермудски  триъгълник се нарича фигурата, която се образува, когато на картата се съединят с линии Флорида, Бермудските острови и Пуерто Рико. Там често се случват мистериозни събития, изчезват кораби, самолети и хора.

Обикновено „изчезването“ на самолет означава, че той се е разбил. Въпреки това има случаи, когато самолетът изчезва завинаги, а операцията по търсене дълго време не може да намери останките. Така, в края на 2016 частен самолет буквално се изпари в щата Мериленд САЩ. В един момент връзката с пилота прекъсва, а останки от самолета така и не са намерени.

Но най-значимият инцидент през последните години е с изчезналия Boeing 777-200 на Malaysia Airlines, изпълняващ рейс 370. На 8 март 2014 г. самолетът излита от Куала Лумпур за Пекин, но след известно време изчезва от радара. На борда са се намирали 239 човека. Въпреки че останките на самолета са намерени година половина по-късно, телата на загиналите изчезнали.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *