На Марс откриха 3-метров скелет на хуманоид (видео)

На Марс 3-метров скелет на мъртъв хуманоид, открит от уфолог- теоретик, разкри тревожен факт за обитаемостта на планетата в далечното минало. Официална реакция на откритието няма.

По време на разглеждане на снимки на марсианската повърхност, направени от марсохода Curiosity, виртуални уфолози са открили обект, който надминал и най-смелите им очаквания. Обективът на камерата уловил скелет на хуманоид.

Находката е с дължина около 3 метра, и прилича на човешки останки. Скелетът има глава, ръце и крака, тазът и ребрата се виждат ясно. Тази находка говори за обитаемостта на Марс и може да промени възгледите на човечеството за историята на Вселената.

НАСА засега още не е направила официални коментари за тази тревожна находка, която се намира на склона на марсиански кратер.

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

One Reply to “На Марс откриха 3-метров скелет на хуманоид (видео)”

  1. Basto

    това не е скелет и наса ще остане без коментар,защото наистина не е…

Comments are closed.