Парагвай: Бъг в Матрицата или намеса на извънземни?

Обяснение към снимката: В Eрнандриас, който се намира в югоизточната част на Парагвай, нерядко се виждат  НЛО. Но в понеделник, 22 май, 2017 г., след 21 часа се случва  инцидент, който заслужава обективно разследване.

Напълно е възможно 13-годишното момче, което тръгва към  дома на свои  роднини, намиращ се едва на 50 метра от другата страна на улицата, да е било отвлечено за няколко минути  от извънземни. Според думите на неговия 25-годишен братовчед, момчето не могло да отвори портата на  оградата и той излязъл да му помогне.

Опитвайки се да отвори вратата, момчето чува около себе си странен шум, после блясва  ярка светкавица, а след това вече не си спомня нищо. Обърканият  и потресен тийнейджър „се появява“ на няколко пресечки от дома си на стоянка за таксита.

В момента, когато момчето изчезва, братовчед му отваря вратата и, след като не го видял, решил, че се е върнало у дома си. Можете  да си представите изненадата на другите членове на семейството му, когато те открили, че момчето го няма никъде. Те започнали да го търсят. Успели да се свържат с него едва  след десет минути, набирайки го непрекъснато на мобилния му телефон.

Узнавайки къде се намира, ужасените родители  завели сина си в болницата, където му направили изследвания на кръвта и урината, които потвърдили, че  е напълно  здраво. С разследването на  този случай се заема  местният  полицейски комисар Диего Уейсингер.

Луис Бургос от  аржентинския НЛО център, заедно с изследователя Марсело Maртинас се свързали  с полицейския комисар,  който току-що се върнал от мястото, където бил намерен тийнейджъра и той  любезно се съгласил да отговори на въпросите им.

След разговор с момчето комисарят казал, че момчето е нормален и психически здрав човек, и че той е съвсем наясно с това, което не може да се каже за изчезването му и вероятното му „телепортиране“.

Уфолозите смятат, че през тези 10 минути, през които момчето е било в неизвестност и  след това е намерено на  една миля от дома си, може да се определи като отвличане от извънземни. Или, може би,  става въпрос за някакъв бъг в Матрицата….

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *