Позитивна енергетика: Как да се заредим с късмет за целия ден

Всеки от нас може да се зареди с положителна енергия, подобно на батерия.  Мнозина не знаят, че основната причина за успеха на повечето хора – е видът на тяхната енергия. Добрата новина е, че всеки от нас може да се зареди  с положителна енергия, подобно на батерия.

Има голям брой начини  да се ободрите сутринта и да се презаредите с  енергия по такъв начин, че цял ден да привличате пари и късмет. Между другото, един от най-добрите и универсални помощници за стабилно очистване на енергията е … котката. Човекът е част от дома,  тъй като ние сме енергийно свързани с мястото, където живеем, така че котката очиства не само дома, но и хората в него.

Как да се заредите с късмет

Всяка сутрин, не само преди работа или преди важно събитие, но и в  почивен ден, е важно е да получите заряд с бодрост за да бъдете подготвени за всякакви трудности и да привличате успехи.

Липсата на адекватна настройка може да превърне дори и  ненаситен с дела   ден в мрачна  нощ. От друга страна, енергийната зарядка сутринта може да ви изведе на пътя на успеха, дори и ако всичко е настроено срещу вас.

Психологически метод: всички знаем, че ако първоначално сме се настроили на  провал, то шансовете ни за успех във всяка област значително намаляват. Психолозите обясняват това така:

Става дума за това,  че мисловните ни способности се влошават от притеснения или когато се предаваме. Мозъкът просто няма стимул да продължи да работи с пълен капацитет. Поради това е необходимо да се настроим още от сутринта така,  че дори и в най-трудните ситуации да имаме шанс да спечелим или да намерим нещо положително дори и в най-лошия край.

Метод с  медитация: ако имате половин час сутрин, отдайте предпочитание на медитации, които ще подобрят настроението ви, ще ви заредят с позитивизъм. Медитация – това е изграждането на вътрешни образи в съзнанието.

Вие избирате някаква конкретна медитация, или просто се отпускате в пълна тишина и си представяте нещо приятно и мотивиращо. Резултатите за  тези, които практикуват медитация най-малко един месец, са зашеметяващи.

Много хора отбелязват значително подобрение на здравето си и положителни ефекти: успехи на работата, в  любовта, в обществото. Това не става  случайно, защото аурата на тези хора става стабилна и положителна.

Утвърждения: да се заредите с  късмет за деня може  и чрез утвърждения. Тяхното предимство и недостатък едновременно, се  крие във факта, че е невъзможно от първия път да се настроите позитивно веднага, но в последствие този метод позволява да се постигне стабилност.

Утвържденията  представляват прототип на нашите мисли, тоест това, което всеки ден повтаряте редовно, трябва да се превърне в част от вас,  а не са само мотивиращи думи. Сутрин и преди лягане те се запомнят най-добре, така че не забравяйте да си казвате правилните думи.  Само трябва да ги подберете внимателно. По темата има десетки статии.

Общи съвети: като се събудите от сън, не бързайте да си правите кафе. Ако имате лоши навици, по-добре е да ги оставите за следобеда. Научете как да  посрещате новия ден без цигари, алкохол или кафе. Лягайте си винаги навреме и винаги ставайте по- рано.

Първо ще трябва да вземете контрастен душ, а след това да изпиете чаша чиста вода. След известно време можете да закусите. Ако е възможно, изяжте една ябълка. Защото ябълките съдържат вещества, които ободряват по-добре и от най-силното кафе. Също така, те са и безвредни.

Посрещайте утрото правилно за  да се заредите с положителна енергия. Това ще ви подготви за всякакви изпитания. Също така не забравяйте и  амулетите и талисманите. Например, камък амулет може да бъде избран според зодиакалния ви знак. Това е най-простият начин да си  осигурите допълнителна защита срещу всякакви злини.

Успех!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *