Разшифровайте свръхсекретния документ за НЛО от Розуел и грабнете 10 000 долара!

Уфологът Дейвид Радиак е използвал съвременни технологии за обработка на изображения, за да декодира строго секретните бележки на правителството на САЩ, твърди, че може би е открил тайната на предполагаемия Розуелски инцидент.

През юли 1947 г. официалните американските медии публикуват съобщения, потвърждаващи падането на летяща чиния, която се разбива близо до град Розуел. Но на следващия ден излиза опровержение, в което се посочва, че вместо НЛО в пустинята е паднала сребриста метеорологична сонда.

Въпреки това много конспиролози вярват, че американските военни са откарали разбилата се летяща чиния с мъртви извънземни пилоти в свръхсекретната военна база „Зона 51“.

 

Дейвид казва, че вече може да прочете 80% от текста на бележката, в която се говори за „жертви на катастрофата“ и за кораб, под формата на „диск“.

Но не всички анализатори са съгласни с декодирането, проведено от Дейвид Радиак, а анонимен НЛО ентусиаст предлага награда от $ 10 хиляди долара на всеки, който може напълно да дешифрира загадъчната бележка.

По материали на Planet Today

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *