Разшифровайте свръхсекретния документ за НЛО от Розуел и грабнете 10 000 долара!

Уфологът Дейвид Радиак е използвал съвременни технологии за обработка на изображения, за да декодира строго секретните бележки на правителството на САЩ, твърди, че може би е открил тайната на предполагаемия Розуелски инцидент.

През юли 1947 г. официалните американските медии публикуват съобщения, потвърждаващи падането на летяща чиния, която се разбива близо до град Розуел. Но на следващия ден излиза опровержение, в което се посочва, че вместо НЛО в пустинята е паднала сребриста метеорологична сонда.

Въпреки това много конспиролози вярват, че американските военни са откарали разбилата се летяща чиния с мъртви извънземни пилоти в свръхсекретната военна база „Зона 51“.

 

Дейвид казва, че вече може да прочете 80% от текста на бележката, в която се говори за „жертви на катастрофата“ и за кораб, под формата на „диск“.

Но не всички анализатори са съгласни с декодирането, проведено от Дейвид Радиак, а анонимен НЛО ентусиаст предлага награда от $ 10 хиляди долара на всеки, който може напълно да дешифрира загадъчната бележка.

По материали на Planet Today

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.