Тайните апокалиптични скривалища на световния елит в океана

През 2012-2013 г.  световният елит, според някои изследователи, е планирал да „организира“ на нашата планета ядрен катаклизъм. Ето защо най-влиятелните личности задействат така наречения проект „Апокалипсис 2012“, като се опитват да сплашат земляните с  надвисналата катастрофа, за която уж пишело в  календара на маите.

 

Съвсем наскоро политологът д-р Ричард Саудер сподели информация, че някой изгражда или е изградил вече,   подводни бази в източната половина на Тихия океан и Атлантическия океан.

Това са разположени на голяма дълбочина  бункери, оборудвани с най-съвършените технологии и заредени с огромни запаси от всичко необходими и са скривалища за  „елита“.

 

Какво искат всъщност владетелите на Земята? Смята се, че те са готови да  намалят населението на света до петстотин милиона души. Хората, по тяхно мнение (или заблуда) са се размножили твърде много, а  ресурсите не са достатъчни за всички, при това  нови граждани  раждат основно  представителите на  не интелектуалната част от хората.

 

Но въпреки това, все още има надежда, че Висшите сили отново няма да позволят да се организира  Апокалипсиса и ще дойдат на помощ на хората от Земята.

Ако, разбира се, ние се окажем достойни за такава помощ …

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *