Сензация! На Марс са намерени мъртви извънземни в скафандри

Руският уфолог  Валентин Дегтярев от Нижни Тагил е стигнал до извода, че учените от НАСА не  казват истината на хората за  Марс. Проучвайки снимки от роувъра Curiosity, уфологът е открил „следи“ от извънземни,  загинали на планетата.

Мистериозният  космически кораб с хуманоиди на Марс Дегтярев е видял на едно   от панорамните изображения на Червената планета. Ако се вгледате внимателно, на снимката можете ясно да  видите  телата на двама извънземни  в скафандри, лежащи на една страна, със свити колене.

Уфологът отбелязва, че НАСА веднага след публикуването на  снимките  е  премахнала изображенията с високо качество, заменяйки ги с размазани. Дегтярев  не разбира как може толкова добре да са запазени останките  от хуманоиди, ако от НАСА казват, че марсианците са съществували преди милиарди години, съобщава oane.ws.

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.