Армагедон: Американската компания Three Square Market започва да имплантира чипове на сътрудниците си

 Фирмата  Three Square Market   стана първата компания в САЩ, която обяви плановете си в близко бъдеще да имплантира на  всички свои служители микрочип.

новата алтернатива на автомати за продажба на различни стоки) за бизнес в цял свят, възприе идеята за поставяне на микрочипове, която вече се прилага в Швеция, където така наречените „биохакери“ имплантират миниатюрни устройства на доброволци вече  три години.

Three Square Market   работи с шведската компания BioHax върху въвеждането на тази нова технология, която, както се смята,  в близко бъдеще  ще се превърне в обикновен начин за плащане и идентификация. Само че вместо кредитна карта или телефон, това ще е  микрочип, поставен между палеца и показалеца.

Как реагират служителите?


Както всичко останало в живота, и това може да се случи. Но Дън казва, че след като  цялата важна информация бъде събрана на едно място, това означава, че можете незабавно да блокирате всички карти едновременно, както и достъпа до други електронни данни.

По Би Би Си

И още по темата:

Белегът на Звяра: Започнаха да имплантират микрочиповете, засега само в Стокхолм

Основателят и главен изпълнителен директор на фирмата Epicenter Патрик Mестертон казва, че това е изключително удобно, защото микрочип с размер  на оризово зърно служи както и  познатата на  много офисни работници  магнитна карта. С нейна  помощ в бизнес центъра се отварят електронните ключалки на вратите,  плаща се за обяда в заведението, използва се в копирния център и много други. Но защо да се носи такава  карта, ако същото може да се направи с чип в ръката?  Вижте ПОВЕЧЕ>>>>

Related Posts

One thought on “Армагедон: Американската компания Three Square Market започва да имплантира чипове на сътрудниците си

  1. Решили са да улеснят хората,въпреки че аз не бих си сложил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *