Мистерии: Феноменът на електронните гласове от отвъдното (видео)

Електронните гласове (Electronic Voice Phenomenon) са феномен, който засега не се поддава на логическо обяснение. Те обикновено възникват внезапно в ефира при слушане на радио или гледане на телевизия. Предаването изведнъж се срива и  се появяват смущения, през които нахлуват  мистериозни гласове.

 

Изследователите твърдят, че електронните гласове  – това е опит на някой да се свърже с нас от  друг свят с нашата реалност, опити на  мъртви хора да общуват със света на живите. Потвърждение, че съществува задгробен живот, може да бъде намерено в следните истории. (Църквата обаче е категорична, че това са гласове на демони, които се преструват на умрели хора, а отвъден свят не съществува).

 

Това бил първият път, когато той се опитал да се свърже с нея. Според Дебора, след това синът и  няколко пъти влизал във връзка с нея и те   дълго време си говорили. След това Джуи и казал сбогом, и тя повече никога не чула гласа му. Последните му думи били: „Ма … Обичам те».

Случаите с Марта Kупланд и Дебора Kарузо не са уникални. С такива истории, когато мъртви роднини се опитват да предадат съобщения, към изследователите на електронни гласове хората се обръщат  много често. Първите случаи са започнали да се появяват още  през 1980 г., а сега учените са натрупали огромна база данни от цял ​​свят.

 

За първи път  електронни гласове открива шведският режисьор Фридрих Юргенсон. През 1959 г. той снима документален филм за птиците. Спешно му бил необходим звук  от пеене на птички и той отишъл в предградие на Стокхолм за да ги запише на лента.

По време на записа той не  забелязал нищо необичайно. Но през нощта, докато слушал ш лентата чул нещо невероятно. Той чул гласове на умрели,  включително и гласа на майка си.

 

Това, което той показал  на репортерите,  предизвиква истински шок. Юргенсон им пуска лентата с  тайнствени гласове, които изграждат фрази на различни езици, рецитират стихотворения и  дори пеят  песни.

Вижте сами:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *