Великата измама на земните изследвания на Космоса

Плутон се намира на разстояние 5,7 милиарда километра от Земята. A Луната е само на 384 401 км, което е 14 828 пъти по-близо, отколкото Плутон. А сега на въпроса – защо няма висококачествени снимки от лунната повърхност, а общите снимки на Луната и на Плутон са с еднакво качество?

Това са най-висококачествените снимки, представени от NASA:

 

 

 

 

 

Както можете да видите, че снимката на Плутон е дори по-качествена, отколкото снимката на Луната. Съвременните средства за космически изследвания позволяват да се правят снимки на планети, които са на милиарди километри от Земята, но не са в състояние да направят по-добри снимки на Луната, намиращи се само на няколко стотици хиляди километри от нас? Като образите на далечните планети ни ги показват в цвят, а Луната е обикновено в черно-бяло, и да се намерят цветни снимки на нашия спътник е много трудно.

На нас ни показват снимки от повърхността на Марс, но не могат да ни покажат снимки на лунната повърхност със същото качество.

Нашата цивилизация е в състояние да изпрати космически станции за изучаване на планетите, които са на милиарди километри от Земята. Може да изпрати марсоходи и автоматични станции, които могат да снимат с голяма резолюция, но не е в състояние да направи същото на Луната.

Въпросът е Защо?

© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved.

Още по темата:

Стивън Хокинг: Аз знам какво е имало преди Големия взрив (видео)

Британският физик и популяризатор на науката Стивън Хокинг в програмата StarTalk отговори на въпрос за това, какво е съществувало преди Големия взрив и появата на Вселената. – Нищо не е… Continue reading „Стивън Хокинг: Аз знам какво е имало преди Големия взрив (видео)“

 

Бразилски учени: Съществуват извънземни, които се хранят с радиация!

Изследователи от Бразилската лаборатория за синхротронна светлина и Университета в Сао Пауло установиха, че на Европа, спътникът на Юпитер, може да има бактерии, които се хранят с радиация. Според констатациите… Continue reading „Бразилски учени: Съществуват извънземни, които се хранят с радиация!“

 

„Пътешественик във времето“ се върна от … 10 000 година и показа снимка! (видео)

Мъжът казва, че е пътешественик във времето. Той твърди, че е бил почти в 10 000 година и успял да достави от далечното бъдеще снимка на футуристичен град, където хората… Continue reading „„Пътешественик във времето“ се върна от … 10 000 година и показа снимка! (видео)“

 

Матрицата: Космическите лъчи вероятно ни показват, че всъщност живеем в моделирана Вселена

Related Posts

3 thoughts on “Великата измама на земните изследвания на Космоса

  1. Щото българите са праисторическа цивилизация и пречат да им се бъркат в работите. Човешкият ген е български, само българите ще спасят СВЕТА и не са избран народ, а Бог е бил българин. В Созопол световно известният историк, „впоследствие и „професор“ от Библиотекарският е намерил болният зъб на Йоан Кръстител, сиреч Созопол е втори Йерусалим. А откакто поля със „светена“ лайняна вода премиера на републиката е неудържим иманяр …. оф историк … Бе … и тиквите и всички на фотосинтеза имат нужда от тор, нали … :)

  2. Нали вече писахте че луната вече е заета и не ни пускат да ходим там,затова.

  3. А дали снимките на марс са от марс , изследовател доказа , че някои от “снимките“ ““от марс са всъщност снимки от земята от отдалечени краища .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *