Знаете ли „Кой“ управлява Земята?

През 1999 г. английският футболист, репортер, TV коментатор и член на Зелената партия Дейвид Айк , публикува книгата „Най-великата тайна: Книгата, която ще промени света“, в която описва устройството на съвременния свят. Според Айк, светът се управлява от извънземни влечуги от съзвездието Дракон, които са създали на Земята тайното общество „Вавилонското Братство“.

Тези гущери, казва Айк, ходят изправени и могат да приемат човешка форма. Айк доказва, че по-голямата част от световните лидери са гущери: И двамата Буш, Хилъри Клинтън, Тони Блеър, всички Ротшилд и Рокфелер, както и значителна част от изпълнителите на кънтри.

Първото литературно споменаване на световната еврейска конспирация

През 1868 г. германският пощенски работник Herman Gёdshe под псевдонима сър Джон Ратклиф публикува романа „Биариц“. В главата „Нощ на еврейското  гробище в Прага“ Gёdshe описва ритуал, който се случва веднъж на сто години: представители на дванадесетте племена на Израел се събират на гроба на раби Симеон Бен-Йехуда. Те споделят успехите (обсъждат колко злато се намира в ръцете на световното еврейство, как се контролират работниците и пресата); разработват планове за бъдещето: дискредитиране на християнството, подклаждане на революции и проникване във властта.

Замисляйки романа като приключенски, Gёdshe не е могъл да предположи, че  още  през 1876 г. пасажът, озаглавен „Речта на равина“ широко ще се разпространява като отделна брошура. Текстът се представя като стенограма на речта на главния равин, дочута от британския дипломат сър Джон Ратклиф.

Дали Джордж Буш се покланя на сатаната?

След Уго Чавес, свързващ Джордж У. Буш с дявола, и американският сайт theforbiddenknowledge.com внимателно събира снимки, на които президентът на САЩ показва древния сатанински поздрав – знакът на рогатия бухал. Според сайта това доказва участието на Буш в един от тайните сатанински ордени.

ЦИТАТИ
Коварният заговор не може да завърши успешно. А ако завърши, ще се нарича по друг начин.

Робърт Бърнс, поет

Не се нуждая от нация от мислители, имам нужда от нация от работници.

Джон Рокфелер, магнат, който се свързва със създаването на няколко тайни организации

Светът е разделен на три класи хора:

Една малка група, която върши дела;
Една по-голяма група, която наблюдава как се изпълняват;
И огромната маса от хора, които никога няма да разберат какво се случва.

Никълъс Мъри Бътлър, бивш президент на Колумбийския университет

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.