Денят на трифидите: Слънчоглед-убиец избяга от генетична лаборатория (3 снимки)

Всъщност е по- точно да се каже, че американските учени сами са го създали и са го пуснали в природата. Защо? Това е въпросът на въпросите. Но нека първо да видим какво е Слънчоглед-Убиец?

Този модифициран  слънчоглед (Helianthus triffidus Occidentalis), сред самите учени, които са го създали, се нарича«triffid», и  много прилича на едноименния  „смъртоносен герой“ от   научнофантастичния роман на Джон Уиндъм «Денят на трифидите» («The Day of the Triffids»).

Трифидите са растения  хищници, които се хранят с месо. Те са създадени,  според автора на романа, за добив на  много ценно масло. Но  трифидите могат да се хранят не само с  месото, което им обезпечават  селскостопанските работници, а практически с всички животни, включително с хора. При това те имат смъртоносна отрова и уникален колективен интелект. Познайте  как завърши  този роман?

Сега си представете, че Helianthus triffidus Occidentalis е  същият този трифид- убиец, само че истински, създаден в лаборатория в САЩ. Както предупреждаваше човечеството биологът д-р Willem Masson от  колежа Свети Хю в Оксфорд, този слънчоглед има смъртоносна отрова, не се страхува от нищо (вредители и природни бедствия), като се отличава с ускорен растеж и способността да мутира.

Но най-страшното оръжие са неговите  спори – смъртоносен прашец, който се носи от вятъра и се пренася на дълги разстояния, като  след това лесно може да  попадне в белите дробове, като по този начин убива всичко живо (и хората също) – този, който вдиша тази силна отрова или при попадне на кожата.

Започвайки съществуването си в лаборатория в  Охайо, слънчогледът убиец изведнъж се оказва навън – семената му са били продадени на фермерите ( трудно е да се повярва, че това е случайно). А да се отличи  мутирал от обикновен слънчоглед е почти невъзможно, докато не се докоснете до него и не получите смъртоносна доза отрова.

И сега,  кой знае от кога, трифидите се разпространяват неконтролируемо в Съединените щати. Прогресивни учени като д-р Frederick Cocker, прогнозират, че  американският континент може да остане без хора. А след това …

Кабалистите видяха в думата «triffid» споменатата в пророчество за Апокалипсиса „нова чума“, който трябва да се появи преди Края на Времето. Доколко това е вярно, както винаги, ще покаже само времето, но в Америка днес пчелите измират, което е напълно възможно да е свързано с разпространението на слънчогледа- убиец. И това е  още един малък сигнал за глобална катастрофа.

Както твърдят конспиролозите, многобройните концентрационни лагери на FEMA, оградени огромни огради, по които тече  електрически ток, за които се говори като за  затвори за милиони американци,  може  да са създадени с  много по-различна цел: не да  държат насила  някой вътре, а напротив, да не позволяват нещо да  влезе вътре, което преследва хора …

Източник : Инфо макс

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *