Конспирации: Безумен руски учен от ЦЕРН се опита да отвори „Вратите на ада“

В Европейската организация за ядрени изследвания ЦЕРН е  арестуван  руският  физик A. Зюганов,  който с група подчинени му изследователи, е провел особено  „опасни изпитания“ на Големия адронен ускорител.

След като изпаднал в  състояние на алкохолна или наркотична  еуфория (това не се уточнява), и опирайки се  своите доста високи правомощия, Александър нарежда на подчинените му учени да  ускорят на  пълна мощност гигантския ускорител на частици, което веднага предизвикало  сериозни последици.

Станало е  локално земетресение от  3,2 бала по скалата на Рихтер, като са се наблюдавали и изключително силни разряди  на освободената енергия,  сравнима с мощни  светкавици.

Въпреки че ускорителят не е претърпял сериозни щети, с изключение на предпазните кондензатори, които, между другото, струват хиляди евро, комисията, която разследва инцидента все още не стигнала направи  заключение за реалните последствия от  безумната  постъпка.

За Историята на това безразсъдство четете ТУК>>

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.