НЛО над Плевен (галерия)

Снимките са правени в Плевен, вечерта на 25 август 2017 г. с фотоапарат Sony DSC-HX300. Както пише нашият читател И. Василев, той е искал да снима Луната, но когато разгледал кадрите забелязал и неизвестен обект, който е летял доста бързо, тъй като кадрите са правени в серия, с интервал от половин секунда.

Впрочем вижте сами:

Фантастични кадри: НЛО преследва руски изтребители Су-34 (видео)

„Днес успях да заснема изключително интересни видео, и при това съвсем случайно“, пише авторът на клипа в Ютуб – „Тайните на Света“. „Виждайки двойка военни изтребители Су – 34, реших да ги снимам, а след това по навик заредих видеоклипа в редактора и забавих възпроизвеждането. Резултатът се оказа потресаващ – бях заснел и НЛО.

Обектът има сферична форма и по своите размери е много малък, в сравнение с изтребителите, но неговите летателни характеристики са несравнимо по-високи. Това, което правеше НЛО, модерните самолети не могат да го повторят.

Самолетите летят заедно от дясно на ляво, обектът се появява зад тях от дясната им страна, бързо изпреварва и двата, прави остър завой пред тях, по посока на тяхното движение, след това лети срещу тях,  спира, прави малки движения в различни посоки, малко се връща назад, след това драматично променя траекторията си и пресича пътя на водещия самолет, минава малко над него, завива остро, практически над кабината. Накрая с невероятна скорост се отдалечава.

Видео: ТУК

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *