Уфологът streetcap1 откри на Луната летящ дом (видео)

Известният уфолог и виртуален археолог, известен в мрежата под името streetcap1, зарадва абонатите си в YouTube с ново откритие – летящ дом на хуманоиди на Луната.

Този път streetcap 1 e разглеждал внимателно ударния кратер Тихо, който се намира в южната част на Луната и има впечатляващи размери – 85 км в диаметър. Защо точно този каньон е заинтересувал уфолога, остава загадка, обачe трябва да се признае, че streetcap1 има отлична интуиция в търсене на извънземните, където и да са те.

Щателното проучване на кратера се оказало успешно, тъй като уфологът успял да открие на югоизточния склон нещо забележително: Висящ над повърхността дом на хуманоиди.  Много зрители са съгласни, че това   нещо e наистина изкуствено и необяснимо и „кръжи“ над Луната, а може би просто е на колони, които е трудно да се видят.

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

One Reply to “Уфологът streetcap1 откри на Луната летящ дом (видео)”

  1. Квазиракис

    Този streetcap1 как разбра, че е летящ дом, а не склад, лаборатория и т.н. И защо реши, че са хуманоиди? Може да са разумни насекоми например. На мен ми прилича на обикновена скала. Всичко останало е рожба на развинтено въображение или прекаляване с определени химически вещества.

Comments are closed.