Уфологът streetcap1 откри на Луната летящ дом (видео)

Известният уфолог и виртуален археолог, известен в мрежата под името streetcap1, зарадва абонатите си в YouTube с ново откритие – летящ дом на хуманоиди на Луната.

Този път streetcap 1 e разглеждал внимателно ударния кратер Тихо, който се намира в южната част на Луната и има впечатляващи размери – 85 км в диаметър. Защо точно този каньон е заинтересувал уфолога, остава загадка, обачe трябва да се признае, че streetcap1 има отлична интуиция в търсене на извънземните, където и да са те.

Щателното проучване на кратера се оказало успешно, тъй като уфологът успял да открие на югоизточния склон нещо забележително: Висящ над повърхността дом на хуманоиди.  Много зрители са съгласни, че това   нещо e наистина изкуствено и необяснимо и „кръжи“ над Луната, а може би просто е на колони, които е трудно да се видят.

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

Share This:

One thought on “Уфологът streetcap1 откри на Луната летящ дом (видео)

  1. Квазиракис

    Този streetcap1 как разбра, че е летящ дом, а не склад, лаборатория и т.н. И защо реши, че са хуманоиди? Може да са разумни насекоми например. На мен ми прилича на обикновена скала. Всичко останало е рожба на развинтено въображение или прекаляване с определени химически вещества.

Comments are closed.