Глобалната катастрофа се отменя: Учени изчислиха, че Земята няма да се сблъска с Нибиру на 23 септември

Специалистите смятат, че траекторията на движението на Нибиру се е отклонила от предвидената по-рано.

Според последните данни на международната космическа агенция НАСА, през следващите 100 години нашата планета не я очаква подобно бедствие.

Сблъсък на Земята и планетата Нибиру на 23 септември 2017 г. няма да се случи, казват учените.

Освен това изследователите твърдят, че вероятността за „среща“ на Земята и Нибиру ще бъде не по-рано от две хиляди години. За планетата Нибиру и вероятността тя да се срещне със Земята,  се съобщава на сайта News.

И цялата тази аларма е защото американски футурист заяви с абсолютна сигурност, че не ни остава много   живот на Земята. Според него апокалипсисът щял да  настъпи на 23 септември. Футуристът обяви още, че причината за гибелта на нашата планета ще бъде мистериозната планета Нибиру, която ще се сблъска със Земята.

Конспиролози пак твърдят: „Нибиру“ ще се сблъска със Земята през септември (видео)

Ще дойде ли краят на света през следващия месец, когато изгрее Кървавата Луна? – пита в своя статия http://www.dailymail.co.uk Съвсем  скоро чакащите   края на света се бояха, че Второто…

Continue reading „Конспиролози пак твърдят: „Нибиру“ ще се сблъска със Земята през септември (видео)“

Земята е колония на Нибиру?

Днес   теорията за палеоконтакта бързо набира популярност. Същността и  се състои в това, че човекът е създаден от високоразвита извънземна цивилизация – включително и за работа в мините за добив…

Continue reading „Земята е колония на Нибиру?“

 

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.