Нашествие на НЛО е наблюдавано в Мексико ден преди силното земетресение (видео)

Един ден преди силното  земетресение в Мексико, много очевидци са  съобщили за появата на НЛО в небето.

Интересното е, че такава инвазия на НЛО имало и през 1997 г., няколко дни преди мощния трус. Освен това много НЛО са забелязани и над Япония преди земетресението и опустошителното цунами.

В САЩ НЛО често се появяват преди появата на мощни торнадо, като опустошителния ураган, който удари преди няколко години Оклахома.

Сега има съобщения за наблюдения на множество групи НЛО в небето над границата на Калифорния и Мексико по разлома Сан Андреас.

Дали това е предвестник на скорошен катаклизъм в този район – напълно е възможно …

УНИЦЕФ с Ватикана стартираха кампания, която да подготви човечеството за интегрирането на извънземни на Земята (видео)

УНИЦЕФ (Детският фонд на ООН) публикува видео, показващо как извънземно дете се интегрира в класната стая със земни деца. Първо на чуждото дете се смеят, но след като то показва…

Continue reading „УНИЦЕФ с Ватикана стартираха кампания, която да подготви човечеството за интегрирането на извънземни на Земята (видео)“

 

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.