НЛО, нарисуван на папирус от Древен Египет, бе представен пред публиката (видео)

Мистериозно изображение на  нов експонат в Кайро музей, т.нар погребален папирус Djedkhonsuiefankh (неговата възраст се оценява на 3000 години) илюстрира свръхестествена сцена: излъчващ лъчи обект във формата на диск,  стои  своеобразни опори на  гърба на Сфинкса.

Египтяните са рисували  различни небесни „лодки“, но тази „небесна  лодката“  не прилича на ковчег, а на „летяща чиния“. Нищо подобно преди това не е било известно нито в египетските йероглифи, нито в египетския символизъм. Или е било известно, но не е показвано на публиката.

Единственият такъв аналог е  т.нар. The  Tulli papirus, който случайно (или нeслучайно) изчезва от   библиотека на Ватикана и попада  в ръцете на египтолозите.

Приблизителен превод на фрагмента:

„В 22-та година на третия месец на зимата, шести  час на деня […] сред книжниците в Дома на живота настъпи паника, защото от небето се появи Огнен диск. Той нямаше глава и нямаше глас, диханието от  устата му ужасно миришеше и той се насочи към резиденцията на фараона.

Книжниците  паднаха на земята ужасени и едва когато изчезна Огненият диск, те отидоха да съобщят на Фараона за инцидента. Фараонът дълго размишляваше за това странно събитие, след което заповяда да бъдат съставени свитъци за него и да бъдат вечно държани в Дома на Живота.“

Съществуват много подобни страховити легенди сред различни видове индианци и в тях няма нищо изненадващо. Изненадват древните  египтяни, които са знаели по-добре астрономията от съвременните астрономи и са знаели отлично за съществуването на звезди и планети. Ето защо, когато египтяните пишат за летящи огнени  дискове и, както се оказва, рисуват тези дискове – това е наистина невероятно.


Радар показа, че под Сфинкса се намира 12-етажна сграда (видео)

По време на изследванията в един от тунелите  под Сфинкса, учените попаднали на пелена от светлина, която се оказала защитно поле, което не пропуска никого. Близо до него на човек…

Continue reading „Радар показа, че под Сфинкса се намира 12-етажна сграда (видео)“


Знанията на атлантите се съхраняват в тайни подземия под Сфинкса

Сфинксът е един от символите на Египет, заедно с  пирамидите. Но ние все още не знаем кой е  издигнал този колос и най-важното, защо? Със сигурност не е за красота.…

Continue reading „Знанията на атлантите се съхраняват в тайни подземия под Сфинкса“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *