Руският федерален канал „Рен – ТВ“ обяви, че Земята е плоска (видео)

Каналът „Рен-ТВ“ създаде филм със заглавие „А Земята е плоска!“.

На федералния канал „Рен-ТВ“ бе пуснат филм за теорията за плоската Земя. За премиерата на научния филм разказа в социалните мрежи един от най-известните привържениците на това учение Павел Свиридов.

Според ентусиаста, филмът, наречен „А Земята е плоска!“ с негово участие, е излъчен в 18:00 часа на 25 септември.

„Както знаете, успехът на една телевизия се измерва с рейтинг. Затова ви призовавам колкото е възможно повече да разпространявате информацията за този филм, нека да го гледат колкото е възможно повече хора … и след това ние ще пробием тази стена с лъжи и мълчание“ – призова той в навечерието на премиерата.

Според Свиридов, Земята никога не е имала формата на кълбо, а всички публикации за това са търсения на учени, разбунтували се срещу църковните учения. Като снимките на Земята от сателити той нарича монтаж.

„Северният полюс се намира в центъра, Южен полюс няма – това   просто е  краят на земята, той е ограничен от голям леден риф. Там никой не може да проникне“ – каза по-рано Свиридов по „Първи канал“.

Той е убеден, че Слънцето, Луната и звездите се въртят над Земята-диск по плоска траектория. Той също така отрича някои от физическите закони, които не отговарят на теорията за плоската Земя. Например, Свиридов е убеден, че няма връзка на приливите и отливите с   гравитацията на Луната.

Абонатите на Свиридов започнаха да му се подиграват и да пишат отровни коментари по въпроса.

„А смяната на деня и нощта тези алтернативно надарени обясняват ли?“ , „Плоска, но все пак се върти“, „А Луната е направена от сирене“ – цитира потребителите Ura.ru.

Шокиращо изявление на британски учени: Космос не съществува

По неизвестни причини все по-голям брой хора – дори и учени – от цял ​​свят се присъединяват към „Общността на плоската Земя“ и обявяват всички съвременни представи на човечеството за…

Continue reading „Шокиращо изявление на британски учени: Космос не съществува“

 

Светът като Реалност и Илюзия

Нашият физически свят, в който живеем е реалност, но възприятието и в съзнанието на всеки човек е различно. Вниманието ни е насочено в  този свят само към това, което съществува…

Continue reading „Светът като Реалност и Илюзия“

 

Може ли Вселената да е двумерна холограма?

Американски изследователи са провели необичаен експеримент, за да разберат дали Вселената е плоска холограма.  Много от нас със сигурност ще кажат, че това е поредната  глупост и със същия успех…

Continue reading „Може ли Вселената да е двумерна холограма?“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *