Зловещи предупреждения за настъпването на „време на насилие“ и за извънземни, прекъсват програмите на радио и телевизионни канали (видео)

Кой се намесва в излъчванията на различни станции и предава тези апокалиптични съобщения, все още не може да се установи, пише shtfplan.com.

Напоследък в Калифорния могат да се чуят странни и зловещи програми по телевизиите и радиостанциите. В тях се съобщава за настъпването на „време на насилие“ и те ужасяват онези, които ги слушат.

В Ориндж Каунти, Калифорния, също се чуват такива зловещи предавания. Редовно телевизионния излъчвания са били прекъсвани от зловещи съобщения, че краят на времето е много близък.

„Сестра ми го записа на телефона и ми го даде да чуя, и това беше най-тревожното нещо, което някога съм чувал през живота си“, пише потребител в Reddit. – Слушах как музиката свири и говореше мъж, но тонът му беше ужасен, като гласът му странно се съчетаваше  с музиката.

В четвъртък, 21 септември, абонатите на мрежите Cox Communications и Spectrum също станали зрители на странно събитие. Редовните предавания, включително и по каналите HGTV и Bravo, били заменени с екранна заставка, която съдържа думите „Извънредно предупреждение“, придружена от музика, която предизвикала паника.

„Космическата програма е влязла в контакт с … Те не са това, което твърдят“, се казва в едно от излъчванията. „Те са проникнали в много области на военните институции, по-конкретно в Зона 51. Приближаващото бедствие е от военен характер. Съжалявам, но правителството знае всичко … „

В друг запис е имало предупреждение за това, че „се приближават много жестоки времена“, а един от зрителите съобщил на Orange County Register, че гласът „звучал почти като реч на Хитлер.“ -IFL Science

Никой не знае какво точно се случва и защо се пускат тези съобщения. А според една от хипотезите, получени в IFL Science, се предполага, че някакви шегаджии са получили достъп до системата за аварийно оповестяване (EAS), която позволява на властите да се намесват в работата на телевизионни и радио станции, за да транслират аварийни сигнали, като например за тежки метеорологични условия.

Ако е така, това е доста опасно. В мрежата Reddit няколко потребители съобщиха, че са се обадили в Cox Communications за да попитат какъв е проблемът, но компанията не пожелала да отговори.

Gizmodo отбелязва, че саундтракът на двата записа е лесно разпознаваем. Първият е от радиопредаване за конспирации, наречено Coast to Coast. Излъчва се в групата AM от 1997 г. насам, а вторият – е от християнска радио програма.

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *