Как да се научим да управляваме времето си

Нумерологията  е учение за числата и тяхното влияние върху живота ни. Нумерологичните техники са в състояние да ни помогнат в управлението на времето и в разгадаване на неговите тайни.
Нумерологията като учение за смисъла на числата преуспява от векове. С помощта на числата се изяснява  Съдбата на човека и неговото предназначение на този свят. Но малцина знаят, че с помощта на нумерологията могат буквално да управляват собственото си време.
Ако  катастрофално закъснявате или  просто изпитвате остър недостиг на време, е необходимо да си  повтаряте числото 4. Четири на висш план е  квадрат – солидна основа на всяко начинание. Ако нямате достатъчно време , силната енергия на  4 е способна  да „забави“ неумолимия бяг на минутите и да ви даде най-ценното нещо в живота-  – време.
Ако искате да се отървете от нещо, 4 също така ще ви се притече на помощ: визуализирайте това, което трябва да изчезне от живота ви и повтаряйте  44. Комбинацията от двете четворки създава налагане един върху друг на два фундамента на живота, което води до безкрайно деление – числото 8.
Особена енергетика притежава  13. Колкото и странно да звучи, в нумерологията числото 13 не е символ на нещастие. Напротив, според нумеролозите 13 води до бързо  изпълнение на желанията и поддържане на положителни резултати. Единицата олицетворява силата и волята, началото и бързото движение. Тройката – това е вдъхновение, енергия и мечта. Като сума получаваме четири – стабилност и резултат. Ето защо ако много силно искате нещо, повторението на  13 може да ви помогне в  това.
За да ускорите събитие и  да увеличите  постигнатото ще ви помогне  20. Двойката е  комбинация от две енергични единици, а 0 – затворен кръг, който затваря  енергията на двойката и я  повишава.
В неочаквана ситуация, която изисква от вас  бързо и правилно решение, добра помощ ще ви окаже 5. Петицата  – това е вдъхновение, спонтанно лидерство, интуитивен усет.
Ако искате да развиете такива качества като изобретателност и усет към проблеми, ежедневните медитации и визуализации на петицата могат да ви помогнат в  това.
Ако е необходимо да направите кардинални  промени в разпределението на времето си,  може да ви помогне  9.
Деветката е  символ на идеализма, свободния полет и промени във всяка сфера. Именно това число, най-много от всички, е насочено  към промени, и следователно е в състояние да ви помогне да промените живота си към по-добро.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *