Кога се очакват магнитни бури през ноември 2017 г.

Специалистите вече  изготвиха график, показващ точните дни на магнитните бури на Земята. Тази информация е особено важна за метеозависимите хора, защото по време на този природен феномен, е  възможно влошаване на здравето и обостряне на съществуващите хронични заболявания.

Първата магнитна буря ще настъпи на 11 ноември. Тя няма да бъде особено мощна, но може да навреди на хората със сърдечни проблеми. Възможно е влошаване на здравето у  пациенти с хипертония и хипотония.

Втората буря ще е на 15 ноември. Подобно на първата, тя ще бъде сравнително слаба. Препоръчва се на  хора със сърдечно-съдови заболявания и страдащи от внезапни промени в кръвното налягане винаги да си носят медикаментите.

Последната магнитна буря за ноември се очаква на 18-ти. Тя  ще бъде доста по-силна, така че може да повлияе  и на малките деца. Сред симптомите при бебета могат да се наблюдават: сънливост / безсъние, липса на апетит, капризи. Най-голямо въздействие магнитната буря ще има върху бебета и деца до година и половина.

Пазете се и следете календара.

Едноминутен масаж на пръстите коренно ще промени вашето здраве

Определени точки на тялото ни, отговарят  за конкретни органи.  Съответно, като масажираме тези точки, ние  подобряваме тяхното състояние. Постиженията на китайската медицина са изпреварили анатомичната науката с  няколко века. За… Continue reading „Едноминутен масаж на пръстите коренно ще промени вашето здраве“

Дори и шестсекундна тренировка подобрява здравето

Шотландски учени от Университета  Aбъртай са  провели интересно изследване. В него взели участие 12 пенсионери. Те изпълнявали интензивни упражнения в продължение на шест секунди. Оказало се, че кратките  упражнения намаляват… Continue reading „Дори и шестсекундна тренировка подобрява здравето“

10 правила на Фън Шуй за здраве и късмет

Предлагаме ви да се запознаете с десетте най-важни заповеди на Фън Шуй –  стриктното им спазване  ще ви спаси от нещастия, ще ви донесе късмет, здраве, младост, добро настроение и… Continue reading „10 правила на Фън Шуй за здраве и късмет“

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.