На марсиански снимки се виждат хуманоиди (видео)

Известният уфолог Джордж Греъм, известен в YouTube с канала си Streetcap1, на панорамни снимки на марсианския пейзаж е открил хуманоидни фигури (виж видео).

Отначало изследователят изучавал снимките, направени по склоновете на кратера на Гейл, и внезапно видял на една от тях женска фигура – с дълга коса и с „ярки дрехи“ (цветни ивици).

А потребителите в интернет видели в тази фигура нещо друго (очевидно всеки нещо свое), например, остра глава на гущер (огромен гущер).

Следващият хуманоид Джордж Греъм намерил на фотомозайка, направена на фона синьото (имайте предвид, че на Марс небето въобще не е жълто-кафяво) марасианско небе с планината Шарп.

Тук, между два камъка, буквално се е скрил „марсианец“, седнал с гръб към видеокамерата. На снимката ясно се виждат, казва Джордж, главата му и масивните плещи, торс, осветен от слънцето.

За съжаление, оплаква се уфологът, снимките, които НАСА качва в интернет, не са с висока резолюция и качество и затова е много трудно да се видят повече подробности. Ако персоналът на американската космическа агенция е толкова сигурен, че всичко, което откриваме, е просто игра на светлини и сенки, тогава защо не публикува снимки с добро качество?

Изглежда, че НАСА е много доволна от това, което уфолозите откриват на снимките от Марс и от факта, че поради ниското качество на снимките нищо не може да бъде доказано…

Уфлолози откриха руини на град на Марс (видео)

Уфолозите, които са посветили живота си на търсенето на извънземни цивилизации, отново показаха сензационна находка. Този път те са забелязали следи от присъствие на извънземни на снимки на повърхността на…

Continue reading „Уфлолози откриха руини на град на Марс (видео)“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *