Предсказанията на Едгар Кейси за 2018 г: Спасителят ще се появи в образа на 9 годишно момче, което ще лекува всичко само с едно докосване

Известният американски ясновидец Едгар Кейси, който е наречен „спящият  пророк“, защото виждал бъдещето само в особен транс, много подобен на сън, е оставил предсказания и за 2018.

Като първо, той е предсказал  ужасно студена зима, която ни очаква през 2018 г. Всъщност  Кейси е правил прогнози  главно за САЩ, като е предупредил, че зимата в началото на 2018 г. ще се окаже за  Северна Америка просто ужасна.

Тя ще бъде придружена от силен сняг и жестоки студове, каквито никога не е имало на  географските ширини на Съединените щати. Между другото, такива ниски температури, според  него, могат да се окажат катастрофални за американските сглобяеми къщи с тънки стени и много прозорци, каквито в  САЩ  има много.

И въпреки, че за зимата на 2018 г. в  останалата част от света Кейси не  казва нищо, може да се предположи, че предстоящата зима ще бъде сериозно изпитание за цялото човечество (или поне в повечето  страни) – това днес прогнозират и учените.

Така  се оказва, че за предстоящата сурова зима Едгар Кейси изглежда е дал вярна прогноза още преди 75 години, както не е грешал и в   останалата част от пророчествата си.

И ако това е така, тогава за  Съединените щати е предопределено да  избегне  всякакви други ужасни предсказания, като например за  възможно мега-цунами (което, според твърденията на някои конспиролози може да се случи буквално утре), апокалиптични  земетресения и урагани, експлозия на супервулкана в  Йелоустоун и така нататък, да не говорим за евентуална ядрена война с КНДР… По-добре, както се казва, малко студ …

Що се отнася до човечеството като цяло, Кейси предрича, че в края на 2018 г. хората ще започнат да усвояват телепатията, а  след десет години, към 2028 г.,  всички технически средства за комуникация просто няма да са необходими (интересно е  как тази информация ще възприемат фирмите в областта на мобилните комуникации ?).

И накрая, през 2018 г., което е  и най-важното, на Земята ще се появи Исус Христос (второто пришествие). Спасителят, пророкува Кейси,  ще се появи пред хората в образа на деветгодишно момче, което ще лекува всяка болест с едно докосване на ръката.

Новината за него бързо ще се разпространи по целия свят. Малкият  Месия ще бъде признат от всички църкви в  света, с неговото идване  Земята я очакват просветление и фундаментални промени към по-добро, а човечеството като цяло -духовно прераждане.

Но това  всичко се отнася за по- далечното бъдеще. А за тежката зима, която може да се превърне в изпитание за  САЩ, предстои да разберем съвсем скоро.

Ще видим.

По материали на esoreiter

Предсказанията на Нютон: Апокалипсисът ще настъпи през 2060 г.

Mалко е написано и се знае, че по отношение на предсказване на бъдещето  не изостава и Исак Нютон, известният физик, математик и астроном. Той дори определя през коя година ще… Continue reading „Предсказанията на Нютон: Апокалипсисът ще настъпи през 2060 г.“

Предвестниците на Апокалипсиса в предсказанията

Почти всички пророци, като се започне от „Апокалипсис“ на св. Йоан Богослов, сред характерните признаци на апокалиптичните  времена открояват не само   социални и природни бедствия, но говорят и за… Continue reading „Предвестниците на Апокалипсиса в предсказанията“

Митар Тарабич и неговите предсказания за бъдещето

„Човечеството ще бъде поразено от странна болест, срещу която никой няма  да може да намери лекарства. Всеки ще казва: „Аз знам, аз знам, защото съм мъдър и опитен“, но в… Continue reading „Митар Тарабич и неговите предсказания за бъдещето“

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *