Предсказанията на Едгар Кейси за 2018 г: Спасителят ще се появи в образа на 9 годишно момче, което ще лекува всичко само с едно докосване

Известният американски ясновидец Едгар Кейси, който е наречен „спящият  пророк“, защото виждал бъдещето само в особен транс, много подобен на сън, е оставил предсказания и за 2018.

Като първо, той е предсказал  ужасно студена зима, която ни очаква през 2018 г. Всъщност  Кейси е правил прогнози  главно за САЩ, като е предупредил, че зимата в началото на 2018 г. ще се окаже за  Северна Америка просто ужасна.

Тя ще бъде придружена от силен сняг и жестоки студове, каквито никога не е имало на  географските ширини на Съединените щати. Между другото, такива ниски температури, според  него, могат да се окажат катастрофални за американските сглобяеми къщи с тънки стени и много прозорци, каквито в  САЩ  има много.

И въпреки, че за зимата на 2018 г. в  останалата част от света Кейси не  казва нищо, може да се предположи, че предстоящата зима ще бъде сериозно изпитание за цялото човечество (или поне в повечето  страни) – това днес прогнозират и учените.

Така  се оказва, че за предстоящата сурова зима Едгар Кейси изглежда е дал вярна прогноза още преди 75 години, както не е грешал и в   останалата част от пророчествата си.

И ако това е така, тогава за  Съединените щати е предопределено да  избегне  всякакви други ужасни предсказания, като например за  възможно мега-цунами (което, според твърденията на някои конспиролози може да се случи буквално утре), апокалиптични  земетресения и урагани, експлозия на супервулкана в  Йелоустоун и така нататък, да не говорим за евентуална ядрена война с КНДР… По-добре, както се казва, малко студ …

Що се отнася до човечеството като цяло, Кейси предрича, че в края на 2018 г. хората ще започнат да усвояват телепатията, а  след десет години, към 2028 г.,  всички технически средства за комуникация просто няма да са необходими (интересно е  как тази информация ще възприемат фирмите в областта на мобилните комуникации ?).

И накрая, през 2018 г., което е  и най-важното, на Земята ще се появи Исус Христос (второто пришествие). Спасителят, пророкува Кейси,  ще се появи пред хората в образа на деветгодишно момче, което ще лекува всяка болест с едно докосване на ръката.

Новината за него бързо ще се разпространи по целия свят. Малкият  Месия ще бъде признат от всички църкви в  света, с неговото идване  Земята я очакват просветление и фундаментални промени към по-добро, а човечеството като цяло -духовно прераждане.

Но това  всичко се отнася за по- далечното бъдеще. А за тежката зима, която може да се превърне в изпитание за  САЩ, предстои да разберем съвсем скоро.

Ще видим.

По материали на esoreiter

Предсказанията на Нютон: Апокалипсисът ще настъпи през 2060 г.

Mалко е написано и се знае, че по отношение на предсказване на бъдещето  не изостава и Исак Нютон, известният физик, математик и астроном. Той дори определя през коя година ще… Continue reading „Предсказанията на Нютон: Апокалипсисът ще настъпи през 2060 г.“

Предвестниците на Апокалипсиса в предсказанията

Почти всички пророци, като се започне от „Апокалипсис“ на св. Йоан Богослов, сред характерните признаци на апокалиптичните  времена открояват не само   социални и природни бедствия, но говорят и за… Continue reading „Предвестниците на Апокалипсиса в предсказанията“

Митар Тарабич и неговите предсказания за бъдещето

„Човечеството ще бъде поразено от странна болест, срещу която никой няма  да може да намери лекарства. Всеки ще казва: „Аз знам, аз знам, защото съм мъдър и опитен“, но в… Continue reading „Митар Тарабич и неговите предсказания за бъдещето“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *