Руският изследовател Валентин Дегтерев откри на снимки от Марс „руините на древен град“ (видео)

Изследователят – уфолог и радиолюбител Валентин Дегтерев е открил необичайни конструкции и структури на снимки от Марс. Той ги е нарекъл „Руини на древен град на Марс“.

Дегтерев води личен блог за подобни явления, като преди това намери разбил се НЛО в Антарктида, НЛО на Луната, „Входа на бункера на Хитлер в Антарктида“ и др.

В новото си разследване Валентин Дегтерев е изучил снимки от повърхността на Марс с помощта на Google Mars и е открил неща, които „до известна степен излизат извън нормалните представи за природни структури.“

„В пясъците на мъртвата планета могат да се видят развалините на голям град. Огромни сгради, с размери няколко километра, пирамида с чудовищна височина и  с дължина 4 километра. Други структури. Как те са оцелели от катастрофата? Защо   не са унищожени от праховите бури и падналите астероиди? Уви, отговор на всичко това е невъзможно да се даде сега“, пише изследователят в своя блог.

Координатите на откритите артефакти на Марс:

10 ° 55.259 „N, 168 ° 50.521’W

9 ° 53,211 „N, 167 ° 48,839“ W

9 ° 32,576’N, 167 ° 58,413’W

9 ° 13.176’N, 167 ° 10.569 ° W

9 ° 52.066 „N, 166 ° 6.187“ W

„Марс е най-мистериозната планета в нашата Слънчева система. Животът там е изчезнал преди милиарди години. Много ли е това или малко? За сравнение ще кажа, че животът на Земята се е зародил, след като е угаснал на Марс. Неподходящата тогава за живот Земя, е започнала да еволюционира след гибелта на Марс. Така че всички ние сме потомци на този древен и отдавна мъртъв свят.

Винаги съм се интересувал от няколко въпроса. Защо Марс е загинал? И имало ли е разумен, биологичен живот върху него? Сега тези въпроси вече имат отговори. Защото Марс е изследван много добре. Орбиталните сателити и автоматичните станции, за последните 40 години буквално са го „набраздили“ надлъж и нашир. Снимките от повърхността му вече са стотици хиляди. В допълнение, няколко изследователски робота постоянно са на Марс. Които провеждат различни научни експерименти“ – разсъждава Дегтерев.

За това, че в миналото на Марс би могъл да съществува живот, много учени биха се съгласили с Дегтерев. Макар че според тяхното разбиране, марсианският живот е бил по-скоро групи от микроорганизми, отколкото нещо по-развито и още повече – разумно.

Уфлолози откриха руини на град на Марс (видео)

Уфолозите, които са посветили живота си на търсенето на извънземни цивилизации, отново показаха сензационна находка. Този път те са забелязали следи от присъствие на извънземни на снимки на повърхността на… Continue reading „Уфлолози откриха руини на град на Марс (видео)“

Валиант Тор: Извънземният от Венера, който е работил за САЩ (видео)

Този, който е на преден план на снимката, Валиант Тор, може да е бил извънземен от  Венера и е работил за правителството на САЩ. Снимката на  Фил Шнайдер е показана… Continue reading „Валиант Тор: Извънземният от Венера, който е работил за САЩ (видео)“

Много интересни неща на Марс… (видео)

Необясними и интересни от гледна точка на това, че Марс е безжизнена планета, на която не е стъпвал човешки крак. Е, човешки крак може и да не е стъпвал, казват… Continue reading „Много интересни неща на Марс… (видео)“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *