Уфолози откриха в Антарктида 12- етажен извънземен кораб (видео)

Уфолози от Русия откриха в Антарктика 12 етажен НЛО. Такава информация е публикувана на „Youtube“ от уфолог от Нижний Тагил. Той твърди, че е направил ново откритие: открил е 12-етажен звездолет на извънземни в Антарктида.

Преди това, както казва уфологът, този кораб не се е виждал, тъй като е бил покрит със сняг и лед. Но напоследък е започнало интензивно топене на ледовете в Антарктида заради глобалното затопляне. В резултат на топенето на леда, този мистериозен обект на извънземните е бил забелязан. Уфологът го е открил с програмата Google Earth.

За да докаже своите твърдения той публикува видео, което е монтирано с кадри от тази програма. Уфологът предлага да се организира експедиция до това място и да се види какво има там.

13 -годишният Джереми, който се върна от отвъдното: Светът го очаква атомна война, а след това инвазия на извънземни (видео)

Много хора вярват, че има извънземни. Някои дори твърдят, че извънземните отдавна контролират Земята. Но какво ще стане, ако извънземните всъщност са камуфлаж на някои космически демони? Това твърди 13-годишният… Continue reading „13 -годишният Джереми, който се върна от отвъдното: Светът го очаква атомна война, а след това инвазия на извънземни (видео)“

УНИЦЕФ с Ватикана стартираха кампания, която да подготви човечеството за интегрирането на извънземни на Земята (видео)

УНИЦЕФ (Детският фонд на ООН) публикува видео, показващо как извънземно дете се интегрира в класната стая със земни деца. Първо на чуждото дете се смеят, но след като то показва… Continue reading „УНИЦЕФ с Ватикана стартираха кампания, която да подготви човечеството за интегрирането на извънземни на Земята (видео)“

Битката на извънземните за Земята: „Белите богове“ побеждават рептилиите

Продължение. От историята си спомняме за палеоантропи, австралопитеци, неандерталци и така нататък. Тези неуспешни опити са били „изтрити“ от лицето на Земята, а  човекоподобните бели богове отново заселват  планетата, но… Continue reading „Битката на извънземните за Земята: „Белите богове“ побеждават рептилиите“

 

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.