Вече е твърде късно: Тоталното следене на всеки и всичко (видео)

Потребител в Twitter с името @0XDEDBEEF е публикувал кратко видео, показващо принципа на камерите за наблюдение по улиците на Китай. „Китайската система за наблюдение“, е озаглавен този видеоматериал.

Видеото показва как се появява изскачаща информация до всеки човек и превозно средство в реално време.

В коментара авторът на видеото уточнява, че многобройните му приятели от Китай са наясно с работата на системата, но не и придават особено голямо значение.

Други потребители изразиха възмущението си от факта, че тоталното следене може да бъде толкова детайлно.

Така е в Китай, а как ли е у нас?

 

 

 

Белегът на Звяра: Започнаха да имплантират микрочиповете, засега само в Стокхолм

Основателят и главен изпълнителен директор на фирмата Epicenter Патрик Mестертон казва, че това е изключително удобно, защото микрочип с размер  на оризово зърно служи както и  познатата на  много офисни…

Continue reading „Белегът на Звяра: Започнаха да имплантират микрочиповете, засега само в Стокхолм“

„Облакът на Апокалипсиса“ изплаши жителите на бразилски град (видео)

Жителите на бразилски град се изплашиха от появата на странен и зловещ облак, което накара мнозина да мислят, че може би това е началото на нещо много по-зловещо. Хората започнали…

Continue reading „„Облакът на Апокалипсиса“ изплаши жителите на бразилски град (видео)“

 

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.