Вие сте не просто човек, а същество с високо развито ниво на съзнание, ако усещате тези признаци

Ако откриете у себе си някой от тези 10 признака, вие безусловно имате високо развито съзнание и сте един от първите центрове на възнесението на човечеството!

Във Вселената, състояща се от трилиони галактики, със сигурност има силно развити същества, които имат цивилизация в нашата галактика или извън нея.

Независимо от цивилизациите,  в по-голямата си част всички сме свързани с една и съща област на съзнанието.

Това означава, че когато съзнанието на една цивилизация се развива, то се издига до такива истини на Вселената, част от която е тя, както и другите цивилизации преди и след нея.

Като човечество ние сме вид, който е на прага на поредната еволюционна стъпка. Тази стъпка първо започва в душата и съзнанието на хората.

Разбира се, не всички се намираме на  едно и също място в  нашето духовно пътуване. Но има хора, които вече са направили тази първа стъпка и са се издигнали до по-високи нива на съзнание.

Ако откриете у себе си някой от тези 10 признака, вие безусловно имате високо развито съзнание и вие сте един от първите центрове на възнесението на човечеството!

10 признаци, че сте човек с високо развито съзнание:

1. Разбирате и почитате Единството на всички същества. Вие знаете, че независимо от факта, че всяко творение има своя собствена отделна роля, ние всички принадлежим към едно и също съзнание, всички ние произхождаме от един и същ източник на енергия.

2. Знаете, че разделението е само илюзия, защото едно действие има влияние върху всичко останало. Вие обаче Осъзнавате, че това е  илюзия, присъща за развитие на единството.

3. Вие познавате високата стойност на истината и винаги казвате истината. И дори ако се опитате да лъжете, вашата вибрация ще ви разобличи чрез енергията, която излъчвате към другите, защото дълбоко в себе си не обичате да лъжете.

4. Вие взимате рационални решения, независимо от вашите егоистични емоции. Ако има омраза, действате с любов, защото знаете какво трябва да направите, за да разрешите проблема. Вие се издигате над егото си.

5. Вие почитате живота. Вие осъзнавате неговата стойност и никога не одобрявате убиването на друго същество, независимо от обстоятелствата или гледните точки.

6. Никога няма да навредите на  околната среда. Знаете значението и, следователно, правите всичко, за да сведете до минимум вредата, причинена на околната среда, поне от ваша страна.

7. Не следвате идеята за „собствеността“. Вярвате, че всичко, което съществува, е за всеки, защото тази планета предлага безусловно всичко необходимо за оцеляването ни.

8. Твърдо сте убедени, че трябва да си сътрудничим за общото благо. Вярвате в съвместното разделение на функциите и отговорностите на всички без конкуренция.

9. Не вярвате в наказанието, а в изцелението. Разбирате, че изцелението на ядрото, което причинява вреди на обществото, ще спести повече животи, отколкото наказанието. Когато видите същества, които вредят на другите, осъзнавате, че това се дължи на дълбока болка или невежество.

10. Имате преобладаващо добра сила, защото знаете, че сте вечно същество. Знаете, че крайната ви същност е чистото съзнание. Не се страхувате от недостатъци, защото знаете, че сте Творец. По този начин изпитвате висше изобилие, здраве, щастие и просперитет.

Силата на словото лекува и убива

Учени от Университета на Мичиган (САЩ) са стигнали до извода, че човешкият мозък не вижда разлика между психическа и физическа болка, пише Proceedings of the National Academy of Sciences.  Физическа… Continue reading „Силата на словото лекува и убива“

Развитие на свръхспособности с помощта на подсъзнанието и магическа сила

Вие навярно сте чували, че  добрата дума лекува, а зла – осакатява? Вярвате ли в това? Ако отговорът е да, тогава тази практика е за вас, но  дори и да… Continue reading „Развитие на свръхспособности с помощта на подсъзнанието и магическа сила“

Изпълнение на желанията със силата на мисълта

Това е много специфичен метод за изпълнение на вашите желания с помощта на лек транс, но ако го овладеете, ще можете да постигате всичко. Транс – това е състояние на… Continue reading „Изпълнение на желанията със силата на мисълта“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *