Загадъчен артефакт от Индонезия, който е на стотици хиляди години (видео)

През 1992 г., по време на проучване на пещера, която се намира в планината на Сатаната в Индонезия, са намерени 2 тайнствени камъка, съединени помежду си, и покрити с поразителна гравюра, която изобразява Слънчевата система.

Ако се вгледаме в изображението на този артефакт, можем да видим рисунка, която удивително прилича на тази, която е качена на космическия кораб Пионер 10, изстрелян през 1972 г.

Както се вижда, на камъка е нанесена гравюра с изображенията на Слънчевата система, планетите, които са в нея, Слънцето, както и двама човека: мъж с вдигната ръка и жена.

Изненадващо е това, че този артефакт е на стотици хиляди години и ние можем само да гадаем кой в ​онези древни времена е могъл да създаде този предмет, и най-важното – защо?

Може би това е звездна карта на някакви пришълци, или може би е част от някаква библиотека на развита цивилизация, която е съществувала много преди нашата.

Официалната наука мълчи…

Данните за извънземните артефакти бяха разсекретени от мексиканското правителство

Мексиканските власти разсекретиха  данните за  артефактите, които са открити преди повече от сто години. Повечето от тях говорят за посетители от  други планети. В продължение на 50 години жители на… Continue reading „Данните за извънземните артефакти бяха разсекретени от мексиканското правителство“

НАСА публикува снимки на загадъчни артефакти, намерени на Луната през 1966 г.

Уникалните кадри са заснети от  автоматичната междупланетна станция „Луна-13“. Виртуалният  археолог Скот Уоринг  в изследването си на снимки, направени от автоматични  междупланетни  станция на Луната и публикуват на интернет страницата… Continue reading „НАСА публикува снимки на загадъчни артефакти, намерени на Луната през 1966 г.“

Загадъчни артефакти с „извънземен произход“

Има редица артефакти, които според уфолозите са пряко доказателство за присъствието на НЛО и извънземни на нашата планета от хилядолетия. Ето три такива артефакти. Гобленът „Летен празник“ Гобленът, наречен „Летен… Continue reading „Загадъчни артефакти с „извънземен произход““

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *