Закоравял скептик засне НЛО и повярва в извънземните (видео)

Американецът Райън Венър, който живее в района на Траут Лейк, щата Вашингтон, отишъл преди няколко дни на разходка из ранчото си, за да снима природата. Там той, наред с други неща, направил и един панорамен видеозапис. Райън отбелязва, че не е видял нищо подозрително по време на снимките и дори не е чул какъвто и да било необичаен звук.

Но когато се върнал у дома и започнал да разглежда заснетото през деня, човекът с изненада открил на споменатото по-горе видео загадъчен черен обект, който прелетял точно над ранчото и направил завой наляво около малка група от дървета. По своята форма НЛО изглеждал като класическа „летяща чиния“. Венър изпратил този интересен видеоклип на представителите на уфологичната общност „Fade to Black“, като им написал:

„Беше около 9 часа сутринта, по това време често ходя и правя снимки из околността. Дори не съм подозирал, че един ден ще мога да заснема видео с НЛО. Само не казвайте, че това е птица, насекомо или дрон. Вижте как лети. Това е голям, кръгъл обект, който се движи с голяма скорост. Дронове и птици не летят толкова бързо. На записа не се вижда  това устройство да има криле или витла.“

Американецът също така пише, че би искал да разбере какво е това нещо. Над САЩ често летят различни видове НЛО, но никой не знае какво точно са – тайни военни апарати или извънземни кораби.

Най-забележително е , че Венър винаги е бил скептичен по въпроса за извънземните, но след като самият той се е сблъскал с това, внезапно повярвал в тях. Може би извънземните някак си въздействат върху съзнанието на хората, които по някакъв начин се свързват с тях?

Перфектно видео с НЛО по UFO TV

Tелевизионният канал UFO TV отново зарадва уфолозите с видео, което показва полета на много голям и преди всичко необичайно мистериозен НЛО. Качеството на образа, както винаги, е отлично, но за… Continue reading „Перфектно видео с НЛО по UFO TV“

15 НЛО на известни творби от живописта

Някои от  тези старинни платна  са много известни, а някои от тях  ще видите за първи път. Те са обединени от едно нещо – присъствието на  НЛО на тях:

На Луната е намерена база на извънземните, която после мистериозно изчезна (видео)

Уфолозите от SecureTeam10 са намерили на снимки на Луната, направени от орбиталната сонда LRO, извънземна база. Те твърдят, че това не е природно образувание. Като доказателство те показва снимки, направени… Continue reading „На Луната е намерена база на извънземните, която после мистериозно изчезна (видео)“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *