Заснет е истински дракон! (видео)

В американския щат Монтана е заснет забележителен видеоклип. На него се вижда летящо създание, непознато на науката, размахващо огромни криле над живописно езеро.

Невероятното чудовище с гигантски криле и много дълга опашка с шипове подозрително прилича на митичен дракон, но дали е възможно това в реалността?

Съобщава се, че видеоклипът по-долу е изпратен от изследовател на свръхестествени феномени, който желае да остане анонимен. Американецът снимал езерото с дрон и случайно уловил това летящо чудовище. Авторът на видеото е убеден, че не може да бъде птица, и вероятно не греши.

Когато записът се появи в мрежата, започнаха разгорещени дебати за това, което се вижда на него. Някои интернет потребители са сигурни, че това наистина е дракон.

Според други – това е птеродактил – представител на изчезналия вид летящи динозаври. Трети считат, че това е някакво необикновено хвърчило или дрон. А скептиците, разбира се, говорят за монтаж и мистификация. Те също могат да бъдат разбрани, защото в днешно време почти всеки човек с компютър е в състояние да дорисува подобен обект на видео, ако желае.

Американските криптозоолози са на мнение, че инцидентът непременно трябва да се разследва. А видеоклипове, на които се виждат летящи дракони, се появяват периодично в мрежата.

Възможно е „изчезналата“ някога раса на драконите все още да съществува, например, в някой паралелен свят, затова някои от нейните представители понякога преминават в нашия свят. Нали и хора често попадат в паралелни светове и след това се завръщат оттам.

Така че няма нищо изненадващо в това, макар че официалната наука не иска да признае съществуването на такива паралелни светове. Впрочем тя не признава и много други неща, като става все по-смешна и постепенно се превръща в истински срам на съвременното общество …

120-метров дракон е открит в иранска пустиня (видео)

Близо до фосилизирания скелет, който е дълъг над 120 метра, фигурата на изследователя е почти незабележима. Повече информация има във видеото.

– Съжалявам – сухо каза драконът,  – Битка няма да има

– Но аз искам да се бия! – каза рицарят. – Ела да се бием! Драконът сви устни. – Аз съм сериозен, – каза той. – Няма какво да търсиш… Continue reading „– Съжалявам – сухо каза драконът – Битка няма да има“

Знаете ли „Кой“ управлява Земята?

През 1999 г. английският футболист, репортер, TV коментатор и член на Зелената партия Дейвид Айк , публикува книгата „Най-великата тайна: Книгата, която ще промени света“, в която описва устройството на… Continue reading „Знаете ли „Кой“ управлява Земята?“

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *