Американците са кацнали на Марс още през 1979 година (видео)

Американка, която по очевидни причини иска да остане анонимна, разказа на световната общественост нещо невероятно. Жената съобщи, че е работила по това време в американската национална космическа агенция и е станала свидетел на кацането на астронавти на Марс.

Според нея това се е случило през 1979 година. Това откровение неизвестната американка направи наскоро по радиостанцията „Coast to Coast“, в предаване посветено на свръхестествени явления,  пише еsoreiter.ru.

Жената, която се представя само като Джаки, съобщи на слушателите, че е видяла двама астронавти на видеоклип, получен от Червената планета от космическата сонда Викинг-2.

Освен от нашата героиня, този запис е гледан и от шестима нейни колеги, които не са имали висш достъп до информации на НАСА. Това станало съвсем случайно, а запознатите учени незабавно поискали нежеланите очевидци да напуснат помещението. След това никой не е виждал повече това видео.

Но Джаки си спомня прекрасно, че е видяла как двама човека с американски скафандри стоят на повърхността на Червената планета. Впоследствие властите недвусмислено намекнали на Джаки и нейните колеги, че не трябва да разговарят с никого за това, което виждат, подсказвайки им, че носят сериозна отговорност за разкриването на тайната.

Информацията, че американците са стигнали на Марс през 1979 г., се разлетя бързо в интернет. Има и потребители, които дори писаха до НАСА с искане да коментира тези слухове. Отговор досега няма и, както казват конспиролозите, това е малко вероятно да се случи.

Ще припомним, че има такава конспирологична теория, че Съединените щати са изпратили през 60-те години хора до Марс, а програмата „Аполо“ е била организирана не за кацане на астронавти на Луната, а за цялостно изследване на Слънчевата система.

Но има и друга, не по-малко разпространена теория, че американците никога никъде не са летели, и всички тези мистификации, като тази на Джаки, е систематична политика за източване на държавния бюджет „за изследване на космоса“.

Уфлолози откриха руини на град на Марс (видео)

Уфолозите, които са посветили живота си на търсенето на извънземни цивилизации, отново показаха сензационна находка. Този път те са забелязали следи от присъствие на извънземни на снимки на повърхността на… Continue reading „Уфлолози откриха руини на град на Марс (видео)“

Много интересни неща на Марс… (видео)

Необясними и интересни от гледна точка на това, че Марс е безжизнена планета, на която не е стъпвал човешки крак. Е, човешки крак може и да не е стъпвал, казват… Continue reading „Много интересни неща на Марс… (видео)“

Марсиански хроники: Curiosity oткри и засне идеален каменен кръг (видео)

Идеален „каменен кръг“ е бил открит на снимка, направена от марсохода Curiosity, която преди няколко дни се появи на официалния сайт на НАСА (видеото по-долу).   ще се събудят и… Continue reading „Марсиански хроники: Curiosity oткри и засне идеален каменен кръг (видео)“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *