Астронавт засне НЛО от борда на МКС (видео)

Италианският астронавт Паоло Несполи от борда на Международната космическа станция засне на видео странен обект, приличащ на въртящо се огнено кълбо, което уфолозите определиха като НЛО.

Учените от Европейската космическа агенция (ЕКА) обаче твърдят, че Несполи е заснел не космически кораб, а метеорит. Но космическите изследователи от екипа на екипа на Secure Team 10 не вярват в официалната информация.

„Те публикуваха обяснение за видеото прекалено бързо. Сигурни сме, че това е направено специално, за да се отвлече вниманието на онези, които искат да научат истината за съществуването на извънземни цивилизации“, пишат уфолозите на канала си в YouTube.

Авторът на „Ръководството за търсене на НЛО“ Найджъл Уотсън заяви, че в този случай той вярва повече на представителите на ЕКА.

Огромен НЛО бе заснет от камера на Международната космическа станция (видео)

Това наистина са уникални кадри с НЛО. Защото по правило операторите на онлайн – камерите на МКС веднага прекъсват транслацията. На тези кадри обаче, ясно се вижда как този неизвестен… Continue reading „Огромен НЛО бе заснет от камера на Международната космическа станция (видео)“

Двойка високоскоростни НЛО отново инспектираха Международната космическа станция (видео)

По време на работата на двама американски астронавти извън МКС, учените отново успяха да уловят с камера извънземни кораби. По време на излизането си извън МКС астронавтите успяват да подменят… Continue reading „Двойка високоскоростни НЛО отново инспектираха Международната космическа станция (видео)“

Защо изчезват масово „Ловците“ на НЛО? (видео)

С тези хора, които активно се занимават с изследване на феномена НЛО, започнаха да се случват странни събития.   Още по-впечатляващ е и случаят с австралиеца Скот Уоринг, който буквално… Continue reading „Защо изчезват масово „Ловците“ на НЛО? (видео)“

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.