Чък Норис захвърли киното за да се грижи за умиращата си жена

Съпрузите са сигурни, че 55-годишната Джена е била отровена от токсичния метал гадолиний.

Популярният холивудски актьор Чък Норис престана да се снима  във филми и изчезна от медийния радар, защото се бори за живота на умиращата си жена на Джена,

„‘Захвърлих кариерата си за да се концентрирам изцяло върху Джена. Сега целият ми живот е посветен на това, тя да живее колкото се може по-дълго. Смятам, че тази жертва е оправдана“, заяви 77-годишният Чък.

Преди няколко години 54-годишната Джена трябвало да бъде подлагана  на изследване с ядрено- магнитен резонанс три пъти седмично по време на лечение на ревматоиден артрит. За да се визуализират по-добре промените и било въведено контрастно вещество с тежкия метал гадолиний.

Няколко часа след първото изследване жената почувствала непоносима горещина. Оттогава тя редовно влиза в болницата с тежки болки в ребрата и ставите, затруднено дишане, треперене на тялото и мускулна слабост.

Лекарите   не могли  да и поставят ​​диагноза. В резултат на това самата Джена открила симптомите си в Интернет и решила, че причината за нейното състояние е именно отравяне с гадолиний.

“ В рамките на пет месеца ми поставяха системи с вещество, което извежда тежките метали от тялото. Имах нужда от 24-часовата помощ на медицинска сестра. Чък спеше до мен на малък диван и не напусна болницата. Аз много исках да живея и се молех само за възможността поне да отгледам децата си“, казва Джена.

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *