Чилийските ВВС разсекретиха кадри с НЛО, който разпръсква неизвестна субстанция в атмосферата (видео)

Невероятните кадри показват черен обект, летящ в небето и разпръскващ някаква неизвестна субстанция в атмосферата. Властите са изучили това видео много внимателно, но две години след заснемането на мистерията казват, че нямат представа какво е това, и поради тази причина е решено да се публикува това видео, за да може  да го види всеки, и да направи своите предложения за това, което се случва.

Този инцидент е от преди три години и   НЛО, разпръскващ неизвестни вещества в атмосферата на нашата планета, е забелязан от хеликоптер на чилийските ВВС, който заснема десетминутно видео, което веднага е засекретено и изпратено за изследване на учени и военни експерти, както и в Комисията по за изследване на НЛО (CEFAA).

След две години изучаване на записа, направен от пилоти на военен хеликоптер, нито един от експертите не може да обясни какъв е този странен летящ обект.

Хеликоптерът на чилийските военновъздушни сили прави тези снимки на 11 ноември 2014 г. Генерал Рикардо Бермудес, директор на CEFAA, заяви: „Не знаем какво е това“.

Военен пилот, капитан от ВВС Чили с дългогодишен опит, описва обекта като „плоска, продълговата структура“ с „два топлинни прожектора, които не съвпадат с оста на движение.“

Техникът на борда казва, че обектът е „бял с полуовална форма по  хоризонталната ос“.

Фотоанализаторите на Военновъздушните сили потвърдиха, че обектът е реална триизмерна форма с обем и която има „контрол над своето движение“.

В хода на разследването  е установено, че обектът не може да бъде самолет, ято птици, ято насекоми, безпилотен самолет, парашутист, делтапланерист или друг природен или земен обект.

Поради тази причина правителството на Чили, реши да разсекрети видеото и резултатите от разследването, за да представи всички факти около инцидента пред обществеността, така че да се направят независими заключения за същността на този обект.

Фантастични кадри: НЛО преследва руски изтребители Су-34 (видео)

„Днес успях да заснема изключително интересни видео, и при това съвсем случайно“, пише авторът на клипа в Ютуб – „Тайните на Света“. „Виждайки двойка военни изтребители Су – 34, реших… Continue reading „Фантастични кадри: НЛО преследва руски изтребители Су-34 (видео)“

20-километров НЛО се появява на лунната орбита през 2007 година (видео)

НЛО първоначално е заснет да минава близо до Луната, като след това излита на лунна орбита. Записът на събитието е направен от астронома Алберто Майер на 29 април 2007 г.… Continue reading „20-километров НЛО се появява на лунната орбита през 2007 година (видео)“

Върховни мистерии: Атаката на група НЛО срещу аржентинското ранчо Moрено през 1963 г.

На 21-ви октомври 1963 г. в   девет и половина вечерта 72-годишният собственик на ранчото Антонио Морено, заедно с 63-годишната си съпруга Тереза  вече са ​​си легнали. Разбира се, те… Continue reading „Върховни мистерии: Атаката на група НЛО срещу аржентинското ранчо Moрено през 1963 г.“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *