Фантастичен извънземен кораб е открит на Марс (видео)

На повърхността на Марс е открита огромна аномалия с ширина 182 метра, а уфолозите твърдят, че това е космически кораб на извънземна цивилизация.

Оригиналната снимка е направена на 16-ти октомври 2000 г. от NASA Mars Global Surveyor, нови снимки този участък на Марс няма, така че не е известно дали този загадъчен обект е там и в какво състояние е.

Експертите сега си задават въпроса може ли теоретично да се изследва тази НЛО и ако да, какво ще бъде намерено вътре в кораба.

Ако това наистина е космически кораб на неизвестна извънземна цивилизация, то неговото изследване би могло да ни даде невероятни технология, но в момента не разполагаме с технология за да отидем на Марс и да проучим този мистериозен обект.

 

 

Руският изследовател Валентин Дегтерев откри на снимки от Марс „руините на древен град“ (видео)

Изследователят – уфолог и радиолюбител Валентин Дегтерев е открил необичайни конструкции и структури на снимки от Марс. Той ги е нарекъл „Руини на древен град на Марс“. Дегтерев води личен… Continue reading „Руският изследовател Валентин Дегтерев откри на снимки от Марс „руините на древен град“ (видео)“

 

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.