Кога се очакват геомагнитни бури през декември 2017 г.

Негативното влияние на Слънцето често е причина за различни здравословни проблеми. За да избегнете неприятните симптоми, следете  графика на магнитните бури. По този начин ще можете да се подготвите за геомагнитните смущения и да запазите здравето си.

С  прогнозата за магнитните бури ще можете да се подготвите своевременно за неприятните последици от отрицателното слънчево влияние, като предприемете съответните мерки за профилактика на здравето.

Магнитна буря от 4 до 7 декември 2017 г.

В тези дни метеоролозите очакват силно възмущение от магнитосферата на Земята. Бурята, която се очаква да бъде от слабо до средно ниво, ще повлияе на метеочувствителните хора, които предварително ще усетят неразположение. В тези дни отделете специално внимание на графика си, изключете възможността за недоспиване. Така ще  можете леко да снижите агресивното влияние на Слънцето.

Също така е добре да се използват средствата на народната медицина за облекчаване на главоболие и други симптоми. Избягвайте стресови ситуации, претоварвания и изключете тежката храна. Не използвайте алкохол и се откажете от вредните си навици, за да не влошавате ситуацията.

Положителните емоции и комуникацията с близки хора ще намалят въздействието на геомагнитните смущения. Също така  тези дни избягвайте караници и конфликти.

Магнитна буря от 11 до 13 декември

В тези дни агресивното Слънце ще намали влиянието си, но продължителният период от слънчевите ветрове, достигащи до Земята, отново ще застрашат здравето. Всяко възмущение, което продължава повече от един ден, може да ви лиши от силите ви. Метеоролозите препоръчват в този период да се отложат дела, изискващи повишено внимание и енергия.

Дайте приоритет на спокойствието, за да изключите упадък на силите. За да избегнете екстремни натоварвания на психиката, използвайте билкови отвари. Те ще помогнат за намаляване на стреса , а  мекото им въздействие ще ви помогне да се справите с тревогата.

Геомагнитни смущения през декември

Още една магнитна буря се очаква на 18 декември. Смущенията в   магнитното поле на Земята ще бъдат доста силни, затова опитайте да прекарате това време спокойно и без силни емоционални преживявания.

В края на месеца на  Слънцето се очакват силни изригвания, които ще  достигнат до Земята. В периода от 22 до 31 декември се опитайте да избягвате прекомерни натоварвания, да поддържате тонуса на своя организъм и да укрепвате имунитета си. А позитивните емоции около подготовката за  Нова година,  ще ви помогнат да се справите с  въздействието на магнитната буря.

Предпазни мерки по време на магнитни бури

Най-важното е да избягвате вълнения. Сдържайте емоциите си и не се поддавайте на провокации, за да не влошите здравето си. Също така използвайте всички налични средства от народната медицина, за да облекчите състоянието си.

Изключете следните неща:

тлъста и солена храна;
    лоши навици;
     недоспиване;
    стресови ситуации.

Пийте повече течности, а вечерта си вземете релаксираща вана с етерични масла или морска сол.

Едноминутен масаж на пръстите коренно ще промени вашето здраве

Определени точки на тялото ни, отговарят  за конкретни органи.  Съответно, като масажираме тези точки, ние  подобряваме тяхното състояние. Постиженията на китайската медицина са изпреварили анатомичната науката с  няколко века. За… Continue reading „Едноминутен масаж на пръстите коренно ще промени вашето здраве“

Дори и шестсекундна тренировка подобрява здравето

Шотландски учени от Университета  Aбъртай са  провели интересно изследване. В него взели участие 12 пенсионери. Те изпълнявали интензивни упражнения в продължение на шест секунди. Оказало се, че кратките  упражнения намаляват… Continue reading „Дори и шестсекундна тренировка подобрява здравето“

10 правила на Фън Шуй за здраве и късмет

Предлагаме ви да се запознаете с десетте най-важни заповеди на Фън Шуй –  стриктното им спазване  ще ви спаси от нещастия, ще ви донесе късмет, здраве, младост, добро настроение и… Continue reading „10 правила на Фън Шуй за здраве и късмет“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *